Your guide to interest free credit - from the experts at DFS

Uw gids voor renteloos krediet

Met plezier laten we u weten dat onze betaalmogelijkheden tot de beste van de markt behoren. Ongeacht of u in de winkel of online koopt, u kunt kiezen uit flexibele betalingstermijnen van 6 maanden tot zelfs 4 jaar, geheel renteloos zonder aanbetaling. De prijs die u ziet is altijd de prijs die u betaalt.

Als u besluit om te profiteren van ons renteloos krediet, is dit de snelle gids voor alles wat u moet weten.

Bij DFS doen we het anders. U beslist...

Hoe u wilt betalen

U wilt in minder dan 4 jaar voor uw bank betalen? Geen probleem. Wij bieden u de flexibiliteit van een geheel renteloos krediet voor 6, 12, 18, 24, 36 of 48 maanden.

Wanneer u wilt betalen

U begint met betalen 1 maand nadat uw bank is geleverd.

Andere manieren om te betalen

U kunt ook een kleine aanbetaling doen van 10% en het volledige aankoopbedrag vóór levering betalen.

Bekijk hoe betaalbaar ons plan kan zijn...

Met 0% financiering en geen aanbetaling op alles wat wij verkopen, kunt u er zeker van zijn dat wij u altijd de beste deal aanbieden.

Bereken hoeveel u zich kunt veroorloven met behulp van onze handige renteloos krediet rekenmachine.

Voordat we beginnen: wat zijn de totale kosten van uw gekozen meubilair?

Kies een aanbetalingsbedrag

Misschien wilt u uw maandelijkse betalingen verminderen door het betalen van een aanbetaling.

- +
Uw aanbetaling
Kies een betalingsbedrag (maandelijks)
- +
Totale maandelijkse betalingen
Rekenvoorbeeld 0% Lease
Contante betaling Contante waarde zaak/goed Totale kredietbedrag Jaarlijks kostenpercentage Debet rentevoet op jaarbasis (vast) Termijnbedrag Duur krediet- overeenkomst (in maanden) Totale door de consument te betalen bedrag
€0 €518,- €518,- 0% 0% €10,79 48 €518,-
€0 €899,- €899,- 0% 0% €18,72 48 €899,-
€0 €599,- €599,- 0% 0% €24,95 24 €599,-
€0 €909,- €909,- 0% 0% €25,25 36 €909,-

Let op, financieren op basis van 48 maanden is alleen mogelijk vanaf een minimale orderwaarde van €480,- omdat het minimale maandtermijn €10,- is. 0% Lease is een niet doorlopend goederenkrediet aanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Vraag naar de (product)voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel. Toetsing en registratie BKR. DFS treedt op als vrijgesteld bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en DFS geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

When you're buying your sofa

Wanneer u een bank koopt

Eén van onze verkoopadviseurs in de winkel of aan de telefoon zal u helpen met de aanvraagprocedure voor een renteloos krediet. U vraagt een persoonlijke lening aan, dus wij moeten u een aantal vragen over uzelf stellen. U moet een bankrekening hebben die automatische incasso's ondersteunt, en als u een van onze winkels bezoekt, moet u een identiteitsbewijs met foto tonen, meestal een identiteitskaart of paspoort.

Nadat u de bestelling heeft geplaatst

Laat de rest aan ons over... wij werken met Santander Consumer Finance en zullen uw aanvraag aan hen toesturen voor een kredietcontrole en zij zullen ons over hun beslissing informeren.

Als uw aanvraag wordt afgewezen, weten wij helaas niet waarom, maar wij staan altijd klaar om andere opties te bespreken om voor uw nieuwe meubels te betalen.