Your guide to delivery and installation - from the experts at DFS

De levering die u verdient

Vanaf het moment dat u uw bank bestelt tot het eerste gebruik, spannen wij ons in voor een eenvoudige en stress-vrije levering. We hebben aan duizenden huishoudens geleverd en begrijpen waarom dit belangrijk voor u is. Dit is onze gids voor professionele levering en wat u kunt verwachten.

Vakkundig werk van begin tot eind

Wanneer u uw perfecte bank bestelt, zullen we u laten weten hoelang het zal duren om de bank met de hand te maken en uw leveringswinkel zal u met tekstberichten op de hoogte houden over de voortgang.

Zodra uw bank in de winkel arriveert, zullen wij u bellen om de bezorging te regelen. Ons bezorgteam belt u wanneer het onderweg is.

Het goede nieuws is dat onze experts uw sofa naar de juiste kamer brengen, deze uitpakken, zorgen dat alles in orde is en de verpakking weer meenemen om te worden gerecycled. Zak heerlijk weg en geniet direct van uw nieuwe sofa.

Laat het allemaal aan ons over

Ons deskundige bezorgteam heeft al vele leveringen gedaan - het is gewend aan smalle trapgaten, overlopen met lage plafonds en andere krappe ruimtes. Als u een bank hebt besteld die gedemonteerd moet worden vanwege moeilijke toegang, dan zullen wij dat voor u doen. Sommige van onze banken kunnen bijvoorbeeld besteld worden met demontabele armleuningen. En er zijn nooit extra kosten voor eventuele problemen die we tegenkomen tijdens de bezorging.