Uw koopwijzer wanneer u een leren bankstel bij de experts van DFS koopt

Leder: Het is een natuurlijke schoonheid

Indien u besloten heeft dat een leren bankstel helemaal bij u past, dan is er een ruim aanbod met keuzemogelijkheden. Leder is niet alleen heel erg comfortabel en mooi om te zien, maar is ook ontzettend duurzaam. Dit komt omdat, in tegenstelling tot de geweven stof, de natuurlijke vezels van leder in meerdere richtingen wijzen, dit maakt het extra sterk. Gebruik onze vakkundige koopwijzer om u te helpen uw leren bankstel uit te kiezen.

Zoek het ideale leder voor u

Bij DFS maken we nooit compromissen op onze leren bankstellen, dus wanneer u het icoon voor leder ziet, betekent dit dat uw gehele bankstel uit 100% leder bestaat. Toch is het verbazingwekkend hoe verschillende soorten leder er uit kunnen zien. We bieden een aantal soorten met natuurlijk en Cherish leder, meer informatie hierover vindt u op de individuele productpagina's.

Choose 'natural finish' leather for a classic, individual look Choose 'cherish' leather for a sleek, modern look
X

Kies leder met een ‘natuurlijke afwerking’ voor een klassieke, individuele look

Ons leder met 'natuurlijke afwerking’ laat de natuurlijke kenmerken van elk individueel meubelstuk zien. Elk bankstel is net ietsje anders, omdat de exacte tint en nerf voor ieder bankstel verschillend zijn. Uw bankstel is geheel uniek en u beschikt over een heerlijk zachte, warme afwerking

Vraag in de winkel of vraag advies aan een persoonlijke shopper >

X

Kies ‘cherish’ leder voor een elegante, moderne look

Ons ‘cherish’ leder heeft een geverfd oppervlak om het een gelijkmatige look te geven. Met deze techniek kan het leder nog steeds 'ademen' dus is het warm en zacht, het heeft alleen het extra voordeel dat het voor het dagelijks gebruik nog duurzamer is.

Vraag in de winkel of vraag advies aan een persoonlijke shopper >

Stijlen voor alle smaken

Stijlen voor alle smaken

Wij bieden een groot assortiment aan verschillende stijlen leder, dit om aan de smaak en het budget van iedereen te kunnen voldoen - of u nu voor een traditionele en ontspannen look of een strakkere en moderne look gaat. In de winkel zijn verschillende stalen te vinden, u kunt deze eerst zelf bekijken om te vinden welke look en welk gevoel het beste bij u past.

Bekijk onze leren bankstellen

Verzorging van leer

Leer is een natuurlijk materiaal dat rekt en kreukt naarmate het ouder wordt. Na regelmatig gebruik worden de kussens zachter en wordt de vorm soepeler, hierdoor worden de kussens nog comfortabeler. Deze geleidelijke veranderingen maken deel uit van de pracht van het leder en maken uw bankstel uniek. Hier zijn een aantal tips om uw leder in topvorm te houden.

Voor leder met een 'natuurlijke afwerking' kunt u het bankstel het beste één keer in de week met een schone en droge doek afnemen

Voor ‘cherish’ leder, kunt u de bank één keer in de week met een vochtige doek afnemen.

Als u goed voor uw bankstel zorgt dan zal u dit met de jaren zeker terugzien, uw bankstel wordt naarmate de tijd verstrijkt alleen maar mooier.

Laat ons u inspireren