Let op! Geld lenen kost geld

Bespaar tijd - Bestel direct

Bel gratis 0800 0135

terugbelverzoek
Dank u wel voor uw aanvraag

Geselecteerde tijd om terug te bellen:

between

Ok
X
Hulp nodig bij het vinden van het juiste bankstel?

Het is zo gemakkelijk! Spreek met een personal shopper ons gratis telefoonnummer of laat ons u terugbellen.

Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

geopend 9.00-18.00 , 7 dagen per week

Gratis telefoonnummer

0800 0135
Hulp nodig met uw order?
Praat met een personal shopper op 0800 0135

Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip door middel van de schuifregelaar hieronder

Relax banken

Onze serie van verstelbare banken bieden u de perfecte combinatie van comfort en stijl - dus waarom compromissen maken? Beschikbaar in een brede serie van stijlen en stoffen, zodat u zeker bent dat u de perfecte verstelbare bank of verstelbare stoel vindt om uw woonkamer compleet te maken. Het enige wat u nog hoeft te doen is achterover zitten en te ontspannen in comfort. [Read more...]

Handgemaakt in Groot-Britannie door ervaren vakmannen, ons uitgebreide assortiment van verstelbare banken en stoelen komt in een scala van diverse soorten stijlen - van klassiek tot tijdloos - en zijn ontworpen om de ideale toevoeging aan uw woning te zijn.

Over ieder element is nagedacht, dit betekent dat iedere verstelbare bank beschikbaar is in diverse doorten materialen en afwerkingen - dit betekent ook in leder en stof - zodat er altijd een bank is wat bij u past.

Dus, of u nu op zoek bent naar een luxe verstelbare hoekbank om in weg te kruipen met een goed boek of op zoek bent naar een stijlvolle strakke lederen verstelbare stoel die net even die finishing touch geeft in uw woonkamer, wij verzekeren u dat wij hebben wat u zoekt. [Read less...]

Recliner Sofas

Ontdek hoe comfortabel een bankstel kan zijn met ons uitgebreide assortiment aan relax banken. Wanneer u nu op zoek bent naar een moderne stoffen relaxbank of één met een klassieke uitstraling, DFS heeft een geschikt bankstel voor iedere woning.

Relaxbanken best sellers

Vind je perfecte relaxbanken


Onze relaxbanken zijn perfect om uw benen omhoog te doen voor een ontspannen avondje tv kijken of om even snel een dutje te doen. Het ultieme in gezellig comfort.


exclusive Iconica recliner sofas from DFS

Brands

Sofas Exclusively at DFS logo

Als u op zoek bent naar
meer inspiratie,
neem dan eens een kijkje in onze
handgemaakte design collecties.

Bekijk onze merkenKoopwijzer:

Wij zijn van mening dat een ruime keuze het verschil maakt wanneer u de perfecte sofa kiest - van verschillende soorten stof tot ingebouwde audio. Hier is onze expert koopwijzer voor kenmerken en details.
Raadpleeg onze gids voor het kiezen van meubels

Rekenvoorbeeld 0% Lease
Contante Betaling Contante waarde zaak/goed Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-
percentage
Debet rentevoet op jaarbasis (vast) Termijnbedrag Duur kredie-
tovereenkomst (in maanden)
Totale door de consument te betalenbedrag
€0 €500 €500 0% 0% €10.41 48 €500
€0 €1000 €1000 0% 0% €20.83 48 €1000
€0 €1500 €1500 0% 0% €31.25 48 €1500
€0 €2000 €2000 0% 0% €41.66 48 €2000
€0 €2500 €2500 0% 0% €52.08 48 €2500

Let op, financiering op basis van 48 maanden is alleen mogelijk vanaf een minimale orderwaarde €480, -omdat het minimale maandtermijnbedrag €10, -is

0% Lease is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel of showroom. DFS treedt op als vrijgesteld bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en DFS geven geen advies. U dient zelf te bepalen of heet door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Soorten betaling