Wat er in onze fabrieken gebeurt

Factories Image 1DFS content image
Laten we het op z’n Engels zeggen: ‘That’s where the magic happens’. Veel van onze banken worden in onze werkplaatsen in Derbyshire, Notthinghamshire en Yorkshire gemaakt. Met de hand. Dus met échte Britse vakmanschap en fabricage. En uiteraard wil jij wel eens zien hoe het er aan toe gaat in één van die werkplaatsen. We geven je daarom graag een klein inkijkje in onze wereld.
0:00 / 0:00

Neem een unieke inkijk in onze fabrieken. Hier maken we jouw droombank of fauteuil.

Onze experts in de spotlights

DFS content image

Victoria

Naaister

Fabriek: Berkeley Magna

Functie: Naaister

Werkzaam bij DFS: 9 jaar en 1 maand

Functieomschrijving: Naaimachinist Victoria werkt al meer dan 9 jaar als naaister in een van onze Derbyshire fabrieken. Haar deskundig oog en kennis van machines zorgen ervoor dat geen enkel stiksel verkeerd wordt gestikt en dat de banken worden afgewerkt met de hoogste standaarden.

DFS content image

Dawn

Kwaliteitsadministrator

Fabriek: Northern Upholstery

Functie: Kwaliteitsadministrator

Werkzaam bij DFS: 2 jaar

Functieomschrijving: Verkoopbalie vragen en corrigeren van bestellingen. Dawn werkt de laatste 2 jaar als kwaliteitsadministrator. Zij beantwoordt alle vragen over bestellingen en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt.

DFS content image

Michael

Stoffeerder

Fabriek: Lincoln House

Functie: Stoffeerder

Werkzaam bij DFS: 18 jaar

Functieomschrijving: Het stofferen van banken op een moderne en traditionele wijze. Michael is als leerling bij ons begonnen waarbij hij in zowel de moderne als traditionele stoffeertechnieken geleerd heft. Over de afgelopen 18 jaar heeft hij zich deze technieken helemaal eigen gemaakt. Welke bank of stijl je ook kiest, je weet zeker dat deze wordt gemaakt met de hoogst mogelijke standaarden.