Comfort voor iedereen

Het doel van DFS om mensen meer comfort in hun leven te bieden stopt niet bij het verkopen van meubels. We willen iets terug te doen voor iedereen. Daarom zijn we heel blij dat we de krachten hebben gebundeld met KiKa om ons steentje bij te kunnen dragen.

Bij iedere aankoop kunt u 5 euro doneren aan stichting KiKa. DFS zal uw donatie verdubbelen en doneren aan dit goede doel.

Lees meer
Charity image

KiKa. Op zoek naar een doorbraak

KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij werd in 2002 opgericht naar aanleiding van het verzoek voor meer financiering van onderzoek naar kinderkanker. Elk jaar krijgen meer dan 550 kinderen een vorm van kanker.

Na gesprekken met een aantal oncologen werd toen al snel duidelijk dat de genezingskans al geruime tijd ‘stil stond’ op ongeveer 70%. Die moet dus omhoog. Gelukkig geneest tegenwoordig 75%. En KiKa zet zich in om dit percentage naar 95% te krijgen. Door fondsen te werven steunt KiKa innovatief onderzoek. Daarnaast zet KiKa zich in om bijvoorbeeld pijn tijdens de behandeling te verminderen, een snellere en betere genezing te bewerkstelligen en een hogere kwaliteit van leven na de behandeling na te streven.

Bij iedere aankoop kan je 5 euro doneren aan stichting KiKa. DFS zal jouw donatie verdubbelen en ook doneren aan dit goede doel.

Lees meer
kika

KiKa image 1

KiKa image 2

KiKa image 3