Op zoek naar een doorbraak

Stichting Kinderen Kankervrij werd in 2002 opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal. Naar aanleiding van het verzoek van professor Rob Pieters (Sophia Kinderziekenhuis) en professor Huib Caron (Emma Kinderziekenhuis) voor meer financiering van onderzoek naar kinderkanker.

In de eerste gesprekken met deze oncologen werd duidelijk dat de behoefte aan meer onderzoek naar kinderkanker zeer terecht was. De genezingskans stond al geruime tijd ‘stil’ op ongeveer 70%. De overtuiging was dat er door de vele beschikbare data van genen een doorbraak mogelijk moest zijn. De genezingskans moest en kon omhoog. Ook op het gebied van kwaliteit van de behandelingen en de late effecten viel er veel te verbeteren.

Comfort voor iedereen

Ons doel om mensen meer comfort in hun leven te bieden stopt niet bij het verkopen van meubels. Ons winkelteam in Nederland is vastberaden iets terug te doen voor de gemeenschap waar we wonen en leven. Daarom zijn we heel blij dat we de krachten hebben gebundeld met KiKa om ons steentje bij te kunnen dragen.

Bij iedere aankoop kunt u 5 euro doneren aan stichting KiKa. DFS zal in ruil voor uw donatie het door u gedoneerde bedrag verdubbelen en doneren aan dit goede doel.