als banken konden praten image

De naam zegt het al: “Als Banken Konden Praten”. Want… als banken kónden praten, wat zouden we te weten komen? Ga er maar goed voor zitten, want Netflix & Chill maakt plaats voor ABKP & Wow!

Host Renate Gerschtanowitz spreekt met Frank Lammers, Hanna Verboom, Giovanca Ostiana en Xander de Buisonjé. En, lucky you, er wordt niets onbesproken gelaten of onder stoelen en banken gtestoken.

Waar het hart vol van zit, stroomt de mond – hopelijk – over. Kijk je mee?

Ellen Danilo image

In deze aflevering spreekt Renate met de artistieke duizendpoot Ellen ten Damme.

Edson da Graça

Edson da Graça

De carrière van Edson da Graça begon met hip hop. En het ging hard met die carrière. Bij Renate op de bank horen we dat hij flinke schulden opbouwde.

Tabatha

Tabitha

Tabitha heeft een beladen ‘relatie’ met de Poort van Leiden waar Renate haar op de bank heeft en we alles over Tabitha te weten komen.

sascha image

Over de Sascha

Tabitha en Renate zitten in deze aflevering op de ‘Sascha’. Een heerlijke vierzitter die in maar liefst 21 kleuren te bestellen is. In dit geval is de bank uitgevoerd in de kleur ‘Blush’. En heeft een lekker zachte fluwelen afwerking. Een bank die ieder interieur doet opleven.
Alain NL image

Renate ontmoet Alain Clark in de duinen van Zandvoort waar hij als kind dagelijks te vinden was.

Imanuelle Grives

Imanuelle Grives

Renate ontmoet Imanuelle Grives voor een pittig gesprek op haar oude basisschool in Rotterdam waar ze haar passie voor acteren heeft ontdekt.

Eric Corton

Eric Corton

De ontmoeting tussen Renate en Eric Corton vindt plaats in de Ethleo kerk in Amsterdam. Hier doet Eric vrijwilligerswerk voor stichting Buurtbuik.

trier image

Over de Trier

Als je Eric Corton ziet, denk je drank, drugs en rock & roll. Maar hij is een ‘saaie lul’ geworden, zegt hij zelf. Want de drank en drugs heeft hij afgezworen en dat vindt hij heerlijk. Hoe dat zo is gekomen vertelt hij bij Renate op de bank. Ook praten ze over zijn nieuwe boek, de ziekte van zijn vader, hoeveel hij nog steeds van zijn vrouw houdt en hoe hij zijn steentje bijdraagt aan een betere wereld.
EU Standards image

Renate ontmoet zanger en presentator Xander de Buisonjé in Studio Arnold Mühren.

giovanca ostiana

Giovanca Ostiana

In deze aflevering ontvangt Renate Gerschtanowitz zangeres Giovanca Ostiana in Stadsschouwburg Haarlem.

hanna verboom

Hanna Verboom

Voor deze aflevering treft Renate Gerschtanowitz actrice en sociaal ondernemer Hanna Verboom in haar Amsterdamse kantoor.

navelli image

Navelli: De favoriet van Giovanca

In aflevering 11 van Als Banken Konden Praten zie je de Navelli bank. Dit prachtexemplaar is een geweldige aanvulling op een modern, elegant interieur. Door de positie van poten lijkt het alsof de bank zweeft; dat is pas écht lekker wegdromen. Verkrijgbaar met een links- en rechtszijdige chaise longue en in maar liefst 106 (!) kleuren....
Lees meer

frank lammers

Frank Lammers

In deze aflevering zie je hoe Renate Gerschtanowitz acteur Frank Lammers op de middenlijn bij voetbalclub T.O.S. treft.

jimmy nelson

Jimmy Nelson

In deze aflevering ontmoet Renate fotograaf Jimmy Nelson in het Tropenmuseum.

monique des bouvrie image

Renate interviewt Monique des Bouvrie in het idyllische kerkje waar haar kinderen zijn gedoopt.

beyond image

Beyond: De favoriet van Monique

De Beyond is te zien in aflevering 7 van ‘Als Banken Konden Praten’. De geometrische, moderne Beyond is modulair, heeft verstelbare leuningen en is zó ontzettend zacht; ontspannen krijgt een nieuwe betekenis....
Lees meer
Lauren Verster image

Renate ontvangt presentatrice Lauren Verster in een escape room in haar geliefde stad Amsterdam.

klaas dijkhoff

Klaas Dijkhoff

Voor deze aflevering treft Renate politicus Klaas Dijkhoff in zijn – haast – natuurlijke habitat: Safaripark Beekse Bergen.

edsilia rombley

Edsilia Rombley

In deze aflevering zie je hoe Renate zangeres Edsilia Rombley spreekt op een bank in de Rotterdamse Ahoy, waar zij in mei 2021 het Eurovisie Songfestival gaat presenteren.

madeira image

Madeira: De favoriet van Edsilia

Madeira is te zien in aflevering 4 van ‘Als Banken Konden Praten’. Als je comfort en een strakke uitstraling zou moeten bundelen is Madeira de perfecte bank. Waan je in luxe en lounge op de heerlijke diepe zitting van Madeira. De bank is beschikbaar in verschillende maten en materialen....
Lees meer

tim den besten

Tim den Besten

In deze aflevering zie je hoe Renate presentator en televisiemaker Tim den Besten ontmoet in de Rotterdamse komedieclub Haug, waar hij een groot deel van zijn studententijd heeft doorgebracht.

Tina de Bruin

Tina de Bruin

In deze aflevering zie je hoe Renate actrice Tina de Bruin ontmoet langs de oever van de Rijn in het Gelderse Tolkamer.

Najib Amhali image

Renate ontmoet Najib Amhali op het platteland van zijn geboorteplaats Krommenie.

fabian image

Fabian: De favoriet van Najib

Fabian is te zien in aflevering 1 van ‘Als Banken Konden Praten’. De strakke en moderne Fabian is een typisch paradepaardje voor in je woonkamer. De bank heeft uniek zitcomfort, is lekker ruim en is voorzien van stiksels die de bank een unieke uitstraling geven....
Lees meer

Rekenvoorbeeld 0% Lease

Contante betaling
€0
€0
€0
€0
€0
Contante waarde zaak/goed
€500.-
€1000.-
€1500.-
€2000.-
€2500.-
Totale kredietbedrag
€500.-
€1000.-
€1500.-
€2000.-
€2500.-
Jaarlijks kostenpercentage
0%
0%
0%
0%
0%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
0%
0%
0%
0%
0%
Termijnbedrag
€10.41.-
€20.83.-
€31.25.-
€41.66.-
€52.08.-
Duur kredletovereenkornst (in maanden)
48
48
48
48
48
Totale door de consument te betalen bedrag
€500.-
€1000.-
€1500.-
€2000.-
€2500.-

Let op, financiering op basis van 48 maanden is alleen mogelijk vanaf een minimale orderwaarde €480, -omdat het minimale maandtermijnbegrag €10, -is

0% Lease is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel of showroom. DFS treedt op als vrijgesteld bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en DFS geven geen advies. U dient zelf te bepalen of heet door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.