We hebben even stil moeten zitten maar gelukkig mogen we weer. Vanaf 15 januari kunnen jullie weer neerploffen in onze showrooms.

Om dit te vieren pakken we uit met een fikse korting. We ontvangen jullie met open armen door een korting van 15%* op je aankoop. Deze korting geldt voor onze gehele collectie en in alle showrooms.

VIND EEN SHOWROOM IN JOUW BUURT

Bij DFS snappen we dat er niks fijner is dan een nieuwe bank uitproberen voordat je deze in huis haalt. Hier wil je de tijd voor nemen en daarbij persoonlijk advies ontvangen. Daarom verzorgen we tijdens jouw bezoek een comfortabele ervaring, waarbij we je persoonlijk helpen in de zoektocht naar jouw perfecte bank.

Een echte DFS ervaring.

Je kan in onze winkels zonder afspraak terecht wel gelden er een aantal spelregels. Er mogen een maximaal aantal bezoekers binnen per m2, dit verschilt per showroom. Tijdens je bezoek vragen we je om een mondkapje te dragen en rekening te houden met 1,5 meter afstand. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt.

Wij volgen de regels vastgesteld door de Nederlandse overheid. We vragen je voordat je langskomt om de gezondheidscheck te doen op de website van de Rijksoverheid. Kan je overal ‘nee’ op antwoorden dan staan we met open armen voor je klaar. Zo niet, dan ontvangen we je graag op een ander moment.

De korting is niet geldig bovenop andere kortingsacties, aanbiedingen en SALE-producten. Korting wordt berekend over de totale waarde van de gekozen producten.