Hoe kies je de perfecte bank

Choosing Sofa Image 1DFS content image
Als je veel keuze hebt, kom je jouw ideale bankstel vanzelf tegen. Daarom verwennen we je met een super breed assortiment aan banken die je vaak ook nog eens helemaal naar jouw wensen kan aanpassen. Van talloze verschillende stoffen en leren banken tot verschillende verstelbare modellen en zelfs de mogelijkheid om audio in te bouwen. Het zou ons verbazen als jouw perfecte bankstel er niet tussen zit. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een bankstel?
Meten is weten

Meten is weten

Het klinkt logisch, maar het is belangrijk dat je weet hoe groot de bank die je aanschaft kan of mag zijn. Meet daarom goed de maximale breedte zodat de bank ook in jouw woonkamer past. Maar niet alleen de breedte is belangrijk. Ook de diepte van de zetels. Vooral in wat kleinere kamers kan dat van belang zijn. Als laatste kan ook de hoogte van de bank belangrijk zijn. Zeker als je radiatoren of lage ramen hebt.

Kies je voor een leren bankstel of ga je voor stof?

Of je nu op zoek bent naar het comfort en de stijl van een stoffen bankstel of denkt dat een beetje luxe misschien ook op zijn plaats is en voor een leren bankstel kiest; je kan er zeker van zijn dat al onze materialen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dat betekent de beste, meest slijtvaste stoffen en gebruik van 100% kwaliteitsleer. Dus welke keuze je ook maakt, het is altijd de juiste.

Koopwijzer voor stoffen banken

Koopwijzer voor stoffen banken

Koopwijzer voor leren banken

Koopwijzer voor leren banken


0:00 / 0:00

Investeer in een kwalitatief onderstel

Onze banken worden gemaakt om een hele tijd mee te gaan. En als we een hele tijd zeggen, bedoelen we ook een hele tijd. We zijn zo zeker van de kwaliteit dat we 15 jaar garantie geven op het onderstel en de vering van je nieuwe bank.

Het is de inhoud die telt

Het is de inhoud die telt

De kussens van een bank krijgen een hoop te verduren. Want we eten op de bank, liggen er op te relaxen, kinderen spelen vaak op de bank en als je huisdieren hebt, weet je vast ook wel dat deze viervoeters niet altijd even goed luisteren. En niet elk kussen is hetzelfde. Of je nu een stevig kussen zoekt dat steun biedt of lekker zacht in de bank wil wegzakken; we bieden een grote verscheidenheid aan materialen en vullingen die bij passen bij hoe jij de bank gebruikt.


Zak lekker weg en relax

Onze verstelbare relaxbanken zijn ideaal om met de beentjes omhoog te gaan. Zo wordt TV kijken of even een snel dutje doen wel heel comfortabel. Sterker nog. Het is het toppunt van subliem comfort. Om de juiste verstelbare relaxbank of -stoel te kiezen, vind je hier onze koopwijzer voor de 3 types verstelbare banken.

0:00 / 0:00

Onze handmatig verstelbare relaxstoelen en -banken kunnen in 3 verschillende posities worden gezet. Van relaxed tot mega comfortabel… Dus je kan zelf bepalen hoe hard je relaxed.

Als je kiest voor elektrische bediening, dan verander je heel eenvoudig met één druk op de knop jouw positie. Bovendien kan je jouw favoriete stand instellen zodat je lekker op jouw manier ontspant en de wereld even aan je voorbij kan laten gaan.

Als je van een opgeruimd huis houdt, dan is een oplaadbare elektrische variant misschien wel iets voor jou. Je hebt dan geen stroomkabels, maar laadt de oplaadbare batterij bijvoorbeeld heel eenvoudig ’s nachts op.


Dat klinkt goed!

Dat klinkt goed!

Het kan bij ons niet gek genoeg. Daarom hebben we zelfs bankstellen met ingebouwde audio. Dit geeft je woonkamer een heel nieuwe dimensie. De docking stations die in de bank zijn verwerkt, kunnen worden gebruikt voor een iPod, iPhone of MP3-speler en beschikken ook over een SD-kaartsleuf en Bluetooth-verbinding. Lekker met je voeten omhoog en genieten van jouw favoriete muziek, podcast of luisterboek....
Lees meer

De perfecte afwerking

Ultieme stijl en comfort

Ultieme stijl en comfort

Vind de perfecte pootjes

Vind de perfecte pootjes

Maak het nóg mooier met kussens

Maak het nóg mooier met kussens

Het gemak van de Eaziglide

Het gemak van de Eaziglide


Shop hoe jij wil

Er zijn verschillende manieren om jouw droombank te kiezen en aan te schaffen. Eén manier is om dat in één van onze showrooms te doen. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag om jouw perfecte bank samen te stellen. Als je liever online shopt, is dat ook helemaal prima. Je klikt dan eenvoudig op de paarse button op de productpagina. En als je het beste van beide werelden wil, klik dan op de roze button. Je bestelt dan eenvoudig per telefoon of maakt een afspraak om teruggebeld te worden wanneer dat jou uit komt.