Uw koopwijzer om uw bankstel bij de experts van DFS uit te kiezen

Maak uw bankstel eigen

Wij zijn van mening dat een ruime keuze verschil uitmaakt wanneer u uw perfecte bankstel uitkiest. Van verschillende stoffen tot ingebouwde audio en recliner stoelen - het is eenvoudig om een bankstel te kiezen dat precies bij u past. Hier is onze vakkundige wijzer met kenmerken en gegevens om op te letten.

Kies leer of ga voor stof

Of u nu op zoek bent naar het comfort en de stijl van stof of denkt dat een beetje luxe misschien ook op zijn plaats is, dan zijn er een aantal mogelijkheden om uit te kiezen. Het maakt niet uit welke keuze u maakt, u kunt er zeker van zijn dat al onze stoffen aan de hoogste Britse normen voldoen en dat al onze bankstellen voor 100% uit leer zijn vervaardigd.

Zak naar achteren en relax

Onze reclinerbanken zijn ideaal om uw voeten omhoog te brengen. Om lekker TV te kunnen kijken of om een dutje te doen - dit is het toppunt van subliem comfort. Hier is onze vakkundige wijzer met drie soorten recliners.
Zie onze recliners

Eenvoudig met de hand Gemakkelijk elektronish U bent in controle
X

Mooi en eenvoudig met de hand

Al onze handmatige reclinerstoelen kunnen op 3 verschillende posities gezet worden. Sterk, stevig en ontzettend comfortabel, u kunt zo ontspannen zijn als u maar wilt.

Vraag in de winkel of praat met een personal shopper op 0800 110 5000 over de verschillende recliners.

X

Gemakkelijk elektronish

Onze elektrische recliners zijn ideaal als u de positie met de klik van een knop wilt terugbrengen of veranderen. Ze kunnen op een aantal verschillende posities worden ingesteld, die precies bij u passen en de ideale manier zijn om te ontspannen en de wereld even aan u voorbij te laten gaan.

Vraag in de winkel of praat met een personal shopper op 0800 110 5000 over de verschillende recliners.

X

U bent in controle

Onze oplaadbare power recliners zijn ideaal als u uw kamer graag opgeruimd wilt houden, omdat er geen kabels zijn om te verbergen. Naast alle voordelen van de elektrische recliners, kunnen deze ook 's nachts worden opgeladen.

Vraag in de winkel of praat met een personal shopper op 0800 110 5000 over de verschillende recliners.

Klinkt ook goed

De keuze voor een bankstel met ingebouwde audio kan uw woonruimte een geheel nieuwe dimensie geven. Docking stations kunnen worden gebruikt voor een iPod, iPhone of MP3-speler en beschikken ook over een SD-kaartsleuf en Bluetooth-verbinding. Lekker met uw voeten omhoog en genieten.

X

Sofas with Built-in Audio

De ideale afwerkingen

click for more Kies een kussen of formele rugleuning click for more Maak het u gemakkelijk met de Eaziglide click for more Zoek de juiste poot click for more Maak het mooier met kussens
X
X

Verander de poot om uw look aan te passen

De poot van uw bankstel kan het net dat beetje extra voor de algehele look bieden. Veel van onze bankstellen kunnen met verschillende poten worden besteld, zo kunt u uw interieur of andere meubelstukken en decor kunt complementeren. Van lichte tot donker hout kleuren tot chroom of zwenkwielen, de keuze is aan u en het kost niets extra.

X

Stijl en comfort die helemaal bij u passen

Keuze uit een rugleuning met kussens of een formele rugleuning zijn de ideale manier om uw stijl uit te drukken. Indien u op zoek met naar een iets meer gemakkelijkere look, dan zijn onze bankstellen met een rugleuning met kussens en losse kussen ontzettend veelzijdig. Onze formele bankstellen met vaste rugleuningen creëren strakke lijnen en zijn zowel ondersteunend als stijlvol.

X

Extra stijl voor uw bankstel

Onze sierkussens en extra rugkussens zijn ideaal om extra contrast aan te brengen en een gemakkelijke manier om uw bankstel een nieuwe look te geven wanneer u iets anders wilt.