Werk nu aan uw vertrouwen in kleurek met exclusively at DFS

Sommige dingen, zoals gin en tonic, zijn bedoeld als combinatie... zoals de perfecte bank in de perfect ingerichte kamer. Als u thuis de juiste kleuren wil kiezen kan het lastig zijn om precies te weten waar te beginnen... ... [lees meer] dit is de reden waarom de deskundigen bij DFS paraat staan om u pagina na pagina te adviseren over trendy, vernieuwende maar vooral haalbare kleureninspiraties. We helpen bij het transformeren van uw leefruimte met vertrouwen.

Misschien wilt u wat warmte toevoegen aan een neutraal palet of u kiest voor groen zoals de kleur van dit seizoen. Wil u terug naar de natuur, zoekt u iets rustgevend met rustieke tinten of wil iets duidelijk maken met heldere en luchtige tinten, we staan klaar voor u met kleureninspiratie-ideeën, tips van deskundigen en meer. Waar wacht u nog op? Het is tijd om te leven in glorieuze kleuren! [lees minder]


Wees creatief

Met ons slimme nieuwe tool kunt u naar hartenlust
banken en verf combineren.

STEP

1

Kies uw favoriete
wandkleur

STEP

2

Match deze met uw
favoriete kleur bank

Coral Charm™ Dulux Paint Swatch

Discover your colour crush

Brights Roomsets

De wereld verkennen van #mydfs

Raak geinspireerd, deel foto's en sluit u aan bij een gemeenschap van interieur liefhebbers door het gebruik van de #mijndfs hashtag. U kunt een kijkje nemen door onze gallerij, ondek nieuwe ideeen en vindt andere gebruikers met dezelfde stijl.


Vind je perfecte bank