Zinc Sofa

Het kiezen van de juiste stoffering voor uw ruimte

Onze selectie van tijdloze en moderne banken zijn beschikbaar in zowel stof als leder en komen in een grote keuze in kleuren en patronen zodat deze altijd aan te passen zijn aan uw stijl. Of dit nu moderne simpliciteit is of tijdloos comfort u kunt uw perfecte bank terug vinden in onze French Connection en Iconica series.

Iconica Palladium Sofa
Zinc Modern leather sofa by French Connection Zinc Modern fabric sofa by French Connection

Moderne banken

De 'moderne' meubel stijl werd tussen 1920 en de jaren '50 geintroduceerd, dit was een totaal andere stijl dan de traditionele meubel stijl vanuit de pre-industriele revolutie. Met de focus op simpliciteit werden Moderne banken Moderne banken meestal gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en leder en werden zij op hoge poten gezet. Door minimale versieringen en details hebben deze meubelen een geraffineerde uitstraling dat goed werkt met geometrische sierkussens en statement accessoires.

De Zinc bank is een ontwerp van onze French Connection lijn en vangt echt deze Moderne stijl. Helemaal compleet met twee rechthoekige kussens voor comfort en twee sierkussens om de look compleet te maken, is deze bank beschikbaar in een selectie kleuren en stoffen.

Tijdloze banken

Tijdloze ontwerpen omvatten de populaire stijlen van vandaag. De inspiratie wordt gehaald uit verschillende periodes uit het verleden en worden gecombineerd met zachte texturen, uitgesproken randen en strakke lijnen. Met de focus op comfort worden de Tijdloze banken vaak gemaakt van moderne materialen, diepe zitkussens en zachte stoffen. Deze werken zeer goed in een brede variatie kamers, de flexibiliteit en simpliciteit van de ontwerpen kunnen goed worden gecombineerd met zachte karpetten, knusse plaids en decoratieve sierkussens.

De Iconica range bestaat uit voornamelijk stijlvolle tijdloze ontwerpen. Beschikbaar in zowel stof als leder, deze modellen voegen elegantie toe in iedere woonkamer.

mazzini left hand sofa napoleone sofa

Tijdloze en Moderne banken voor kleinere ruimtes

Als u houdt van de uitstraling en het gevoel van Tijdloze en Moderne banken, maar niet voldoende ruimte in uw woning heeft om deze neer te zetten dan kunt een kijkje nemen bij onze Capsule collectie. Deze is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes en stads appartementen, deze ontwerpen bieden een combinatie van klassieke vormen en eigen tijdse charme die uw compacte ruimte nieuw leven in blazen.

lull sofa
laze sofa
slouch sofa