De bezorging die u verdient

Vanaf het moment dat u uw bank bestelt tot het eerste gebruik, doen wij er alles aan de bezorging eenvoudige en stress-vrij af te ronden zodat u optimaal kunt genieten. We hebben al aan duizenden huishoudens geleverd en begrijpen ondertussen dus wat precies belangrijk voor u is.

Deskundige levering door heel Nederland

Voor 69€ leveren en installeren wij uw bank zolang u op het vasteland woont. Om een persoonlijke offerte voor levering buiten dit gebied te ontvangen, kunt u contact opnemen met een persoonlijke shopper op het nummer

0800 0135

The DFS delivery you deserve

Deskundige wereldwijde levering

We hebben ook winkels in Spanje die u graag helpen om de levering van DFS in uw regio te regelen. Wij kunnen ook leveringen naar elders in Europa en wereldwijd regelen via onze vertrouwde externe leveranciers. Als u een eigen transportbedrijf heeft dat u wilt gebruiken voor internationale verzending, kunnen wij uw meubels ook bij hen laten bezorgen.

Voor een offerte of voor meer informatie over leveringen in Spanje bel +34 968 334 194
of ergens anders bel +44 (0) 1977 786153


Een geweldige klus van begin tot eind

Wanneer u uw perfecte bank bestelt, laten wij u weten hoeveel weken het duurt om deze te maken en uw bezorgwinkel houdt u via sms op de hoogte van het verloop van uw bestelling.

 • Zodra uw bank in de winkel aankomt

  Bellen we u op om de levering te regelen. Vervolgens belt het bezorgteam opnieuw wanneer ze onderweg zijn.

 • Geweldig nieuws is dat u het aan de experts kunt overlaten

  Wij brengen uw bank naar de juiste kamer, pakken hem uit, zorgen ervoor dat alles in orde is en nemen de verpakking mee voor hergebruik.

 • Waar u ook woont en wat de uitdaging ook is, onze bezorgteams maken gebruik van hun ervaring om zelfs de meest gecompliceerde leveringen aan te kunnen.

  Twintig verdiepingen tellende flat?
  Smalle en steile trap?
  Laag plafond?Geen probleem!!


Gewoon, voeten omhoog en onmiddellijk genieten van uw nieuwe sofa


Track your order

Wij weten dat u uw bankstel snel wilt ontvangen. Bekijk de voortgang terwijl wij uw bankstel maken