De bezorging die u verdient

Vanaf het moment dat u uw bank bestelt tot het eerste gebruik, doen wij er alles aan de bezorging eenvoudige en stress-vrij af te ronden zodat u optimaal kunt genieten. We hebben al aan duizenden huishoudens geleverd en begrijpen ondertussen dus wat precies belangrijk voor u is.

The Delivery You Deserve

Lees in onze gids verder over professionele levering en wat u precies kunt verwachten. Ons bezorgteam gaat elke uitdaging aan.

Twintig verdiepingen tellende flat? Doen we!
Smalle en steile trap? Komt voor elkaar.
Laag plafond? Geen probleem.

Waar u ook woont en wat de uitdaging ook is, onze bezorgteams maken gebruik van hun ervaring om zelfs de meest gecompliceerde leveringen aan te kunnen.

Uw taak is om achterover te leunen, te ontspannen en onze bezorgdeskundigen voor alles te laten zorgen!

Maak kennis met Dominik, een van onze chauffeurs
in ons leveringscentrum in Doncaster.

Dominik werkt al twee jaar voor DFS en staat, samen met zijn bijrijder Will, bekend bij DFS vanwege hun bijna telepathische samenwerking. Wanneer ze sofa's bezorgen, zijn ze er zo op ingesteld dat ze preciues weten wat de ander gaat doen. Dit maakt het navigeren van zelfs de lastigste leveringen eenvoudig en makkelijk. Voor Dominik en Will maakt het allemaal deel uit van hun werk - ervoor zorgen dat klanten hun perfecte bank zonder gedoe krijgen geleverd.

Het beste van mijn baan:

Het leveren van banken is enerzijds logistiek en anderzijds sociale vaardigheden. Ik hou van logistiek, maar ik hou er ook van mensen te ontmoeten. Geen twee dagen zijn hetzelfde als reizen door het hele land om verschillende mensen te ontmoeten. We krijgen ook de voldoening om klanten oprecht blij te zien wanneer hun perfecte bank veilig wordt afgeleverd.

DFS Aardman Delivery Driver

Expert delivery

Throughout Europe

Using our trusted third party delivery providers, we can arrange delivery to countries outside of The Netherlands including France, Portugal and mainland Spain. To find out more, simply call our sales team on +44 (0) 1977 786153

Expert Delivery Service