Onderhoud van stoffering

Met stof beklede banken zijn perfect om met het hele gezin knus op de sofa samen te gaan zitten, huisdieren en snacks inbegrepen. Hier komen enkele tips die je helpen het hart van de woning te onderhouden.

Fabric Sofa Care Tips

Top Tips

Neem alle kussens weg en geef je sofa elke week een snelle stofzuigbeurt om alle aanwezige kruimels te verwijderen. Ga met de stofzuiger over alle kussens om het oppervlakkige vuil en stof te verwijderen met een opzetstuk met zachte borstel zodat de bekleding niet wordt beschadigd en zet de stofzuiger op lage zuigkracht.

Let op als je een nieuwe zwarte jeans draagt en op je sofa met bleke kleur gaat zitten. Het kan gebeuren dat de verfstof de bekleding verkleurt.

Gebruik geen wasmachine. Onze stoffen zijn niet gemaakt om gewassen te worden en zelfs bij lage temperatuur wassen in de machine kan invloed hebben op de brandvertragende eigenschappen, verkleuring van de stoffering veroorzaken en het weefsel doen krimpen.

Onderhoudskit voor stoffering

Pak verontreinigingen en vlekken snel en makkelijk aan met onze Fabricare kit Hij bevat twee ontvlekkingsmiddelen in verschillende sterktes evenals een algemene reiniger, een zachte doek, een spons en alle instructies.

Fabric Care Kit

Bestel rechtstreeks - 0800 0135

Ons 5-jarig onderhoudsplan voor stoffering

Wanneer je een nieuwe lederen zitbank hebt gekocht is het logisch dat je die zo lang mogelijk wilt beschermen tegen morsen, vlekken en scheuren. Hiervoor bieden we ons 5-jarig onderhoudsplan voor leder aan vanaf de dag dat je zitbank geleverd is.

Five Year Fabric Protection Plan

Dekking

De dekking van ons plan omvat vlekken die per ongeluk ontstaan, met inbegrip van overdracht van kleurstoffen van kleding of drukinkt van kranten, plus eventueel morsen van voedsel of drank waardoor een vieze boel achterblijft. ... [read more] Je bent ook beschermd tegen eventuele plotselinge ongelukken die sporen, scheuren, brandvlekken, beschadiging, krassen of gaten in je zitbank nalaten. Zelfs opzettelijke schade veroorzaakt door kinderen en huisdieren is in eerste instantie gedekt. [read less]

+
-

Niet gedekt

Algemene en geleidelijke slijtage door normaal gebruik, zoals bv. normale graad van verzakking van kussens of uitrekken van de bekleding, met inbegrip van verkleuring, vlekken of overdracht van kleurstoffen, ... [read more] zonlicht, wind, overstroming, insecten en schade door huisdieren worden niet gedekt door het plan*. Ook schade veroorzaakt door gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen wordt niet gedekt. Let dus goed op onze onderhoudstips voor lederen banken om te zorgen dat jouw bank in topconditie blijft.

Zorg dat je sofa uit de buurt blijft van plaatsen waar voedsel wordt klaargemaakt want het onderhoudsplan geldt niet als hierdoor vlekken ontstaan. Schade die wordt veroorzaakt door blootstelling aan direct zonlicht, wind, overstroming of insecten wordt ook niet gedekt. Zorg er dus voor dat je zitbank niet blootstaat aan weersinvloeden.

*Link naar volledige voorwaarden.
[read less]

+
-

Aanspraak maken op een vergoeding

Je hebt vanaf de dag van het ongeluk 28 dagen tijd om het ons te laten weten, maar het beste is om dit zo vlug mogelijk te doen. Claims buiten deze ... [read more] periode worden mogelijk ongeldig beschouwd.

Neem contact met ons via het nummer 0800 0135 als je aanspraak wil maken op een vergoeding. Je kunt ook een formulier downloaden van de website van Guardsman en het via e-mail verzenden naar [email protected] of met de post versturen.
[read less]

+
-

Hoe wordt ik vergoed?

Het kan gebeuren dat we een gespecialiseerde persoon die vlekken verwijdert van Guardsman sturen om de schade te bekijken, , en eventueel kunnen we... [read more] dan proberen om jouw meubel te reinigen of te repareren. Als dat niet lukt, doen we een poging om het te vervangen door een meubel dat zo veel mogelijk op jouw originele aankoop lijkt. [read less]

+
-

Room planner online

Be your own interior designer and create your dream living space

Meer informatie