De gids voor gespreid betalen

Finance Image 1DFS content image

Bekijk hoe betaalbaar ons plan kan zijn…

Als je een leren bank koopt, kan je er van uit gaan dat deze enorm betrouwbaar en slijtvast is. Maar het is altijd goed om hem wat extra zorg en aandacht te geven. Jouw leren bank blijft als nieuw met de volgende tips voor de verzorging van leren banken.

48 maanden tegen 0% rente

Bij DFS hebben heb je een grote keuze aan flexibele betalingsmogelijkheden. Er is altijd een mogelijkheid die bij jouw situatie past. Bereken hier hoeveel het maandelijks te betalen bedrag is met behulp van onze handige rekenmachine.

_nl_Choose your budget

_nl_What is the total cost of your chosen furniture?

0% rente aanbieding

Gebaseerd op een aankoopsprijs van €0,00 De volgende 0% rente betalingen zijn mogelijk
Maandelijkse terugbetalingen
Heeft u een vraag betreffende maandelijkse betalingen

Bel ons nu op 0800 0135

Bij DFS doen we dingen anders, en dus beslis jij

hoe je wil betalen

hoe je wil betalen

Wil je jouw nieuwe bank betalen gespreid betalen over een periode van 4 jaar? Regelen we! Houd je de periode liever wat korter? Ook dat kan, geen probleem. Wij geven je de flexibiliteit om in 12, 18, 24, 36 of 48 maanden te betalen. En dat tegen 0% rente!

kiest een andere

of je kiest voor een andere manier om te betalen

Als je ervoor kiest om contant, met pin of met een creditcard te betalen, dan vragen we een aanbetaling van 10%. Je kunt het restant dan betalen bij de aflevering van jouw droombank.

Read more

4 jaar en 0% rente

Bij DFS hebben wij een grote keuze uit betalingsmogelijkheden, er is altijd een mogelijkheid die bij u past.

Geen rente en geen aanbetaling

Met onze bekende 4 jarige betalingsmogelijkheid zonder extra kosten is een bank aanschaffen nooit zo makkelijk geweest. Bij DFS betekend 4 jaar krediet dat u niets extra's betaald wat u ook kiest. We vragen niet eens een aanbetaling - maar als u de voorkeur geeft aan het verlagen van uw maandelijks termijnbedrag door een aanbetaling te doen - is dit geheel uw keuze.

Bekijk hoe betaalbaar ons plan kan zijn...

Met 0% financiering beschikbaar en geen aanbetaling op ieder artikel wat u wilt kopen kunt u ervan uitgaan dat wij altijd ons best doen om de beste deal voor u te sluiten.

De voorbeelden hier beneden laten u zien hoe betaalbaar uw volgende aankoop kan zijn…

Sofa prijsNo deposit ooitGeen rente ooit48 maandelijkse betalingen vanTotale prijs
€1000€0€0€20.83€1000
€1500€0€0€31.25€1500
€2000€0€0€41.66€2000
€2500€0€0€52.08€2500

Krediet wordt gegeven door een externe financierings maatschappij die samenwerkt met DFS. Krediet wordt verstrekt onder voorbehoud van acceptatie

Bent u 18 jaar of ouder?

Bent u woonachtig in Nederland?

Heeft u een vaste bron van inkomsten?

Heeft u een prive rekening?

Bel ons op 0800 0135

Als u ervoor kiest om niet te kiezen voor onze flexibele betalingsmogelijkheden dan kunt u contant, per pin of met creditcard betalen. Wij vragen een kleine aanbetaling van 10% en u kunt het restant betalen bij levering.

een bank koopt image

Als je een bank koopt dan helpen we je graag verder

Eén van onze verkoopadviseurs in de winkel of aan de telefoon zal je helpen met de aanvraagprocedure voor een renteloos krediet. Je vraagt een persoonlijke lening aan, dus moeten we je een aantal vragen over jouw financiële situatie stellen. Ten eerste is het van belang dat je een bankrekening hebt die automatische incasso’s ondersteunt. Als je één van onze winkels bezoekt, vragen we je een identiteitsbewijs met foto tonen; meestal een identiteitskaart of paspoort.

wij regelen alles image

Nadat je de bestelling hebt geplaatst. Laat je de rest gewoon aan ons over. Wij regelen alles.

Als je in de winkel bestelt

Dan ontvang je een sms als de bestelling is geplaatst.

Als je online bestelt

Dan ontvang je een sms als de bestelling is geplaatst en je ontvangt de documenten per post. Controleer de documenten en als je akkoord gaat, onderteken je ze en stuurt de documenten retour in de bijgevoegde envelop.

Als de aanvraag voor een krediet wordt afgewezen, weten wij helaas niet waarom, maar we staan altijd klaar om andere betaal-opties te bespreken.