De perfecte fauteuil vinden

Ons assortiment fauteuils uitgebreid en om de perfecte look samen te stellen is enorm. Van chaise longue, fauteuil tot accent en relaxfauteuil tot draaistoel. U gaat met plezier zitten, knus knuffelen, slapen en zelfs luisteren naar muziek. Dit is onze keuzegids sonze uitgebreide collectie, samengesteld door specialisten.

DFS Chairs Buying Guide

Lees de gids van onze specialisten om de perfecte fauteuil te kiezen

Een gedurfde bedrukking of een vleugje kleur voegt een moderne uitstraling toe.

Luxueus leder of prachtige stoffen

Ons assortiment fauteuils biedt een enorme keuze. Dus of het nu een 100% lederen fauteuil of relaxfauteuils is of een stijlvol accent of chaise longue met de perfecte bekleding, wij hebben het voor u.

Luxueus Leder of Prachtige Stoffen

Trek de aandacht

Trek de aandacht

Accent fauteuils zijn een elegante en makkelijke manier om een kamer te restylen. Ze kunnen net dat beetje kleur, contrast, textuur en structuur brengen om u persoonlijke look helemaal af te maken.

Ongelooflijk laidback

Ongelooflijk laidback

Er gaat niets boven de luxe van een relaxfauteuil, vooral als hij alleen van u is! Kies uit leder of stoffen bekleding, neutraal of opgewekt. We hebben zelfs vier verschillende soorten mechanieken (hoe de relaxfauteuils op en neer gaan) zodat u de ideale match vindt.

Alle details

Alle details

Wij geloven dat aandacht voor detail echt een verschil maakt. Dat is de reden waarom bij veel van onze fauteuils opties mogelijk zijn voor een perfecte finishing touch, zoals bv. Eaziglide.


De perfecte relaxstoel of relaxfauteuil kiezen

Als uw enige ervaring met relaxfauteuils het kijken naar Joey en Chandler is die achterover gaan leunen, in zowat elke episode van Friends, wordt het tijd om het eens anders te bekijken! De relaxfauteuils van tegenwoordig zijn verkrijgbaar in een groot aantal vormen, grootte, stoffen en functies. Er is uitgebreide keuze van manuele tot elektrische kantelmechanismen en er bestaan zelfs opties om personen met beperkte mobiliteit te helpen. Lees verder in onze gids die gemaakt is door onze eigen specialisten en kies de relaxstoel die het beste bij u past.

Eenvoudig manueel

Manuele relaxfauteuils werken door middel van een eenvoudig systeem met een hendel. Als u aan de hendel trekt kantelt hij achterover en er komt een voetenbankje tevoorschijn voor ultiem comfort en ontspanning. Dankzij het geavanceerde ontwerp... [Lees verder] van deze fauteuils kunt u ze door uw lichaamsgewicht vlot en efficiënt terug rechtop zetten. Veel van onze manuele relaxfauteuils zijn voorzien van extra's, zoals verstelbare hoofdsteunen en een leuning in twee standen. U kunt ze volledig achterover zetten ook al staan ze slechts een paar centimeter van de muur, waardoor u ruimte bespaart. [Lees minder]

+
-

Relaxfauteuils op elektriciteit en batterijen

Relaxfauteuils met een aandrijving werken met knoppen en elektrische motoren in plaats van manuele hendels. Hierdoor zijn ze superhandig en gemakkelijk te gebruiken omdat er geen fysieke kracht nodig is om achterover te leunen. ... [Lees verder] Het kantelen van relaxfauteuils, zowel met elektriciteit als op batterijen, verloopt moeiteloos soepel en bij de meeste fauteuils kunt u uw favoriete hellingshoek vastleggen en vergrendelen voor optimaal comfort. Veel fauteuils bieden bovendien extra's zoals verstelbare hoofdsteunen en kunnen volledig achterover kantelen, ook al staan ze slechts een paar centimeter van de muur. Een perfecte luxe-aanvulling voor elke ruimte, groot of klein. [Lees minder]

+
-

Omhoogbrengen en kantelen (Rise & Tilt)

De fauteuils met een mechaniek voor omhoogbrengen en kantelen (de zogenaamde Rise & Tilt) zijn elektrisch aangedreven fauteuils die perfect geschikt zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen, gehandicapten of ouderen.... [Lees verder] Deze fauteuils hebben een slim ontwerp dat gericht is op comfort en gebruiksgemak: een ingebouwd mechanisme brengt de fauteuil omhoog en kantelt hem geleidelijk totdat hij in een positie staat waarbij de gebruiker gemakkelijk in of uit de fauteuil kan. Deze fauteuils helpen de persoon die de stoel gebruikt in één vloeiende beweging omhoogtillen van zittende naar staande positie en omgekeerd. Zodra hij/zij zit kan de fauteuil ook achterover hellen en geven de persoon ondersteuning, verlichting en ontspanning met verschillende opties voor omhoogbrengen en voetsteunposities. [Lees minder]

+
-
De perfecte relaxfauteuil of relaxzetel kiezen