Amplience Carousel Uw koopwijzer wanneer u een gestoffeerd bankstel bij de experts van DFS koopt

Wat voor type bent u?

U houdt van comfort, de pracht van stoffen en staat op het punt om een ideaal bankstel uit te kiezen. Wij bieden gezinsvriendelijke banken, duurzame en veelzijdige stoffen in veel verschillende looks om uit te kiezen. Of u nu opzoek bent naar een moderne, chique of meer een aangename bank om in te ontspannen, onze vakkundige koopwijzer zal u helpen de juiste look en het juiste gevoel te vinden

Ontdek hoe zacht microvezels zijn Plat geweven materialen zijn de ideale allrounder Zie how mooi natuurlijk katoen kan zijn
X

Ontdek hoe zacht microvezels zijn

Het super zachte gevoel van de microvezel biedt zowel een hoge duurzaamheid als exceptioneel comfort. Gemaakt uit polyestervezels op een katoenen basis, doordat de vezels zo dicht op elkaar liggen geeft dit een onweerstaanbaar gevoel. Mooi en onverslijtbaar, de ideale keuze voor een bankstel voor een druk gezinsleven - een plek om te knuffelen met de kinderen en om aan het einde van de dag even lekker bij te kunnen komen.

Vraag in de winkel
of vraag advies aan een persoonlijke shopper >

X

Plat geweven materialen zijn de ideale allrounder

Gelukkig hoeft u niet tussen praktisch en chic te kiezen, omdat de plat geweven materialen het beste uit beide werelden bieden. Het ziet eruit als katoen en is gemaakt door een natuurlijke katoen met een gefabriceerde vezel te combineren, dit maakt het vrijwel onverslijtbaar. Het blijft fantastisch goed in vorm, u ziet dit dus vaak op bankstellen met een iets meer op maat gemaakte look. Plat geweven materialen zijn ook de ideale keuze als u van felle of donkere kleuren houdt.

Vraag in de winkel
of vraag advies aan een persoonlijke shopper >

X

Zie hoe mooi natuurlijk katoen kan zijn

Als het op pracht en kwaliteit aankomt, is er niets dat in de buurt van natuurlijk katoen komt. Luxueus om aan te raken, het beste in subtiele kleuren of natuurlijke tinten en werkt zowel in een relaxte als een iets meer aangeklede stijl. U plukt er de vruchten van als u goed voor uw bankstel zorgt, de look en het comfort blijft jaar in jaar uit bestaan. Er zijn een aantal katoenen gestoffeerde bankstellen met losse hoezen die gemakkelijker schoon te maken zijn.

Vraag in de winkel
of vraag advies aan een persoonlijke shopper >

Bekijk al onze gestoffeerde bankstellen

Wat is er zo handig aan losse hoezen? You'll find removable covers on lots of our ranges

Wat is er zo handig aan losse hoezen?

Wij zijn ervan overtuigd dat een bankstel uw leven gemakkelijker moet maken. Met losse hoezen is het gemakkelijker om uw bankstel er als nieuw uit te laten zien, omdat zij gemakkelijk te reinigen zijn. U kunt zelfs een extra set met hoezen aanschaffen - erg handig wanneer u een set naar de stomerij heeft gebracht, of als u gewoon een andere look wilt uitproberen. Het maakt niet uit welke invloed uw drukke levensstijl op uw bank heeft, met de losse hoezen ziet uw bankstel er altijd fantastisch uit.

Zie ons St. Ives assortiment

We testen onze stoffen tot in de perfectie

Al onze stoffen worden onderheven aan uitgebreide testen om zo zeker te zijn dat deze aan de Britse normen voldoen.

Vullingen: Vooral de binnenkant is belangrijk

Niet alle kussens worden op dezelfde manier gemaakt. Dit omdat sommige mensen van een stevig kussen houden dat ondersteunend werkt en anderen graag in een zacht bankstel wegzakken. Wij bieden een keuze uit 3 verschillende kussenvullingen, elk met zijn eigen voordeel. Hier is onze vakkundige koopwijzer om u te helpen het juiste kussen te kiezen.

zachte vezel Fibre encore Foam
X

Met zachte vezels gevulde kussens

Als u graag het gevoel heeft dat uw bankstel u omarmt aan het einde van de dag, dan zijn de zachte vezels misschien ideaal voor u. Vezel geeft u een zacht en ontspannen gevoel en nodigt u uit om te gaan zitten en heerlijk in uw bank weg te zakken.

Onze tip: Schud en keer uw kussens regelmatig om, zo behoudt u een veerkrachtig gevoel

X

Onze exclusieve Fibre Encore kussens

Een gezinsleven betekent dat uw bankstel op verschillende tijdstippen een andere functie inneemt, een plek om te spelen, knuffelen of om lekker bij te kletsen. Fibre Encore, een kern van schuim gewikkeld in een vezeldeken, geeft de ondersteuning om rechtop te zitten en de zachtheid om lekker te genieten. De vorm van de kussens blijft ook over de jaren mooi behouden, dit is de norm in onze French Connection, Country Living en House Beautiful assortiment.

Onze tip: Schud en keer uw kussens regelmatig, zo blijven ze er goed uitzien en blijven ze heerlijk aanvoelen.

X

Steviger schuim gevulde kussens

Kussens van schuim springen, nadat u bent opgestaan , gelijk terug in hun oorspronkelijke vorm, klaar om de volgende keer dat u weer gaat zitten, hetzelfde ondersteunende gevoel te geven. Kussens met een schuimvulling voelen steviger aan dan vezels en worden in een aantal verschillende dichtheden geleverd, u kunt zo kieskeurig zijn als u zelf maar wilt, en de dichtheid kiezen die precies bij past.

Onze tip: Als u losse zitkussens heeft, keert u deze dan regelmatig, zo blijven ze in goede vorm

Laat ons u inspireren