Koopwijzer voor lederen bankstellen

Indien u besloten heeft dat een leren bankstel helemaal bij u past, dan is er een ruim aanbod met keuzemogelijkheden. Leder is niet alleen heel erg comfortabel en mooi om te zien, maar is ook ontzettend duurzaam. Dit komt omdat, in tegenstelling tot de geweven stof, de natuurlijke vezels van leder in meerdere richtingen wijzen, dit maakt het extra sterk. Gebruik onze vakkundige koopwijzer om u te helpen uw leren bankstel uit te kiezen.

DFS Leather Buying Guide

Als u goed voor uw bankstel zorgt dan zal u dit met de jaren zeker terugzien, uw bankstel wordt naarmate de tijd verstrijkt alleen maar mooier.


100% Leather

100% leder bestaat

We leveren nooit in op onze leren bankstellen. Wanneer u dit icoon ziet, betekent dit dat het bankstel voor 100% uit leder bestaat. Toch is het verbazingwekkend hoe verschillende soorten leder er uit kunnen zien. We bieden een aantal soorten met natuurlijk en Cherish leder, meer informatie hierover vindt u op de individuele product pagina's.

Natural Leather

Natuurlijk leder

Kies leder met een 'natuurlijke afwerking' voor een klassieke, individuele look

Ons leder met 'natuurlijke afwerking’ laat de natuurlijke kenmerken van elk individueel meubelstuk zien. Elk bankstel is net ietsje anders, omdat de exacte tint en nerf voor ieder bankstel verschillend zijn. Uw bankstel is geheel uniek en u beschikt over een heerlijk zachte, warme afwerking

Cherish Leather

Cherish leder

Kies ‘cherish’ leder voor een elegante, moderne look

Ons ‘cherish’ leder heeft een geverfd oppervlak om het een gelijkmatige look te geven. Met deze techniek kan het leder nog steeds 'ademen' dus is het warm en zacht, het heeft alleen het extra voordeel dat het voor het dagelijks gebruik nog duurzamer is.


Verzorging van leder

Leder is een natuurlijk materiaal dat rekt en kreukt naarmate het ouder wordt. Na regelmatig gebruik worden de kussens zachter en wordt de vorm soepeler, hierdoor worden de kussens nog comfortabeler. Deze geleidelijke veranderingen maken deel uit van de pracht van het leder en maken uw bankstel uniek. Hier zijn een aantal tips om uw leder in topvorm te houden.

De schoonheid van banken in ‘natuurlijk’ leder is dat elk exemplaar er een beetje anders uitziet. De sofa's van natuurlijk leder hebben geen beschermende verflaag zoals de Cherish lederen banken. We raden daarom aan om eerder een droge doek te gebruiken in plaats van een vochtige, zodat er geen kleurstof vrijkomt bij het reinigen.

Onze banken van de reeks ‘Cherish’ leder hebben een geschilderd oppervlak waardoor ze extra bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage. Ze wekelijks met een schone, vochtige doek afvegen zorgt ervoor dat het leder glad blijft en een gelijkmatige kleur behoudt.


Stijlen voor alle smaken

Wij bieden een groot assortiment aan verschillende stijlen leder, dit om aan de smaak en het budget van iedereen te kunnen voldoen - of u nu voor een traditionele en ontspannen look of een strakkere en moderne look gaat. In de winkel zijn verschillende stalen te vinden, u kunt deze eerst zelf bekijken om te vinden welke look en welk gevoel het beste bij u past.


merken

Exclusive Brands at DFS
Leather Sofa Exclusive Brands