Meten is weten

Measuring Sofa Image 1DFS content image
Het klinkt logisch, maar het is belangrijk dat je weet hoe groot de bank die je aanschaft kan of mag zijn. Meet daarom goed de maximale breedte, diepte en hoogte zodat de bank ook écht in jouw woonkamer past. We hebben een aantal makkelijke tips en tools voor je, waardoor het makkelijker wordt om de juiste keuze te maken....
Lees meer
Geef je bankstel de ruimte

Geef je bankstel de ruimte

Bekijk de ruimte waar je de bank plaatst goed. Kijk bijvoorbeeld of er geen radiatoren, deuren, ramen of andere objecten in de weg zitten. Bepaal dan welk soort bankstel het meest ideaal voor jou en de ruimte is.

Een goede tip is om de vorm van je nieuwe aan te schaffen bank uitknipt. Bijvoorbeeld uit kranten. Je kan deze op de vloer neerleggen en zo zien of er voldoende ruimte voor de bank is. En of je er bijvoorbeeld ook makkelijk omheen kan lopen.

De perfecte hoekbank

Zoek de perfecte hoekbank

Er zijn twee dingen waar je goed op moet letten bij de aanschaf van een hoekbank. Ben je op zoek naar een hoekopstelling of naar een opstelling met een ‘Chaise Longue’. En, als je dat weet, bepaal dan waar de hoek zit. Aan de linker- of aan de rechterkant. Bekijk onze eenvoudige wijzer of neem contact op met een medewerker voor advies....
Lees meer

Waar een wil is, is een weg

Maak je je zorgen over of de bank wel in de juiste ruimte komt? Nergens voor nodig. We hebben verschillende oplossingen om moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Daarnaast hebben we banken die ter plekke gemonteerd worden of uit modulaire, losse delen bestaan. Je kan zelfs met onze medewerkers overleggen om te komen kijken of om het eerst uit te proberen.