Uw koopwijzer om uw bankstel bij de experts van DFS op te meten

Onze meetwijzer voor de ideale maat

Het opmeten van de ruimte voor uw bankstel kan een beetje lastig zijn, maar wij hebben ons ingespannen om ervoor te zorgen dat uw ideale bankstel precies past. Van handige tips tot onze gratis ruimteplanner app van ons vakkundige bezorgteam, wij zorgen ervoor dat alles goed komt op de grote dag. Hier is onze vakkundige meetwijzer die u helpt van start te gaan

Waarom legt u niet een paar kranten neer om te kijken hoeveel ruimte uw bankstel in beslag neemt?

Geef uw bankstel de ruimte die het verdient

Uw eerste stap is om naar de kamer te kijken waar u van plan bent uw bankstel te plaatsen. Beslis waar uw bankstel komt te staan en of er misschien een deur of verwarming in de weg zit.

Zoek dan naar het soort bankstel dat in uw ruimte werkt. Heeft u ruimte voor een grote vierzitsbank of misschien past een hoekbank wel ideaal?

Nu kunt u eindelijk op de details ingaan. Omlijn de ruimte waar uw bankstel komt met kranten (meet van het ene einde tot het andere, in plaats van alleen het onderstel) controleer of er ruimte is om om uw bankstel heen te lopen.

Klik hier voor
onze wijzer met afmetingen van bankstellen

Zoek de juiste hoekbank uit

Voordat u uw hoekbank bestelt, moeten er een aantal dingen duidelijk zijn. Heeft u een bank met ligstoel of een hoekbank besteld? Bekijk onze eenvoudige wijzer of neem contact op met een persoonlijke shopper voor advies >

Probeer ons gratis ruimteplanner app

U kunt niet alleen controleren of uw bankstel past, maar met onze gratis ruimteplanner app kunt u uw gehele ruimte plannen en door onze assortimenten browsen.

Available on the App Store

iPad and iPhone running room planner app

Waar een wil is is een weg

Maakt u zich geen zorgen of u uw bankstel wel in de juiste ruimte krijgt- daar zorgen wij voor. Wij hebben verschillende manieren om moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Van bankstellen met armleuningen die op uw bankstel bevestigd kunnen worden nadat deze op zijn plaats staat, tot bankstellen die uit kleinere modulaire onderdelen bestaan. U kunt zelfs met ons verkoopteam overleggen om nadat u de bank heeft besteld de toegang tot uw woning te bekijken, of om het eerst uit te proberen.

X

Bankstellen met ligstoel

 • Bankstellen met ligstoel aan de linkerkant

  Als u voor het bankstel staat is de ligstoel aan de linkerkant.

 • Bankstellen met ligstoel aan de rechterkant

  Als u voor het bankstel staat is de ligstoel aan de rechterkant.

Hoekbanken

 • Linker armleuning

  De armleuning is aan de linkerkant als uw aan de voorkant van de hoekbank staat.

 • Rechter armleuning

  De armleuning is aan de rechterkant als uw aan de voorkant van de hoekbank staat.

X