Uw koopwijzer wanneer u een slaapbank bij de experts van DFS koopt

Om op te zitten, een middagslaapje te doen en om op te slapen

Slaapbanken brengen extra flexibiliteit in uw huis. Ze zijn niet alleen handig in de logeerkamers maar ook in studeerkamers en woonkamers - en omdat veel van onze bankstellen ook beschikbaar zijn als slaapbanken, krijgt u toch de perfecte look. Hier is onze expert koopwijzer om u te helpen uw slaapbank uit te kiezen.

De juiste maat voor uw woning

Of u nu op zoek bent naar een slaapbank voor uw woonkamer of toch liever iets kleiners zoekt om af en toe te gebruiken, we hebben genoeg mogelijkheden om uit te kiezen.

3 seater 3 seater 3 seater
X

Groots in comfort

Komt overeen met de maat van een tweepersoonsbed, de driezitsbanken zijn ideaal als u van plan bent om u bank dagelijks te gebruiken of wanneer u regelmatig gasten heeft. Een fantastisch ontwerp betekent dat ze niet alleen comfortabel zijn om op te zitten maar ook nog lekker liggen.

X

Een goede allrounder

Breder dan een eenpersoonsbed maar net niet zo breed als een tweepersoonsbed, onze tweezitsbank is compact genoeg voor kleinere ruimtes zonder op comfort te hoeven in te leveren. Fantastisch voor logeerkamers en studeerkamers, past ook goed in woonkamers.

X

Een bed in een stoel

Deze super ruimtebesparende redders in nood zijn ideaal voor onverwachte gasten en werken in elke soort kamer. We hebben zelfs bedden in de vorm van een bankjes, deze zijn uiterst comfortabel en gemakkelijk.

Een goede nachtrust

Het ontwerp van de slaapbank is bepalend voor het soort matras. Als u van plan bent de slaapbank af en toe te gebruiken, kunt u het beste naar een bed met een schuimen matras zoeken. Ga, als u vaak gasten heeft, voor een deluxe matras met vering. Het maakt niet uit welke keuze u maakt, uw gasten kunnen een goede nachtrust tegemoet zien.

Bekijk onze slaapbanken

Makkelijker kan niet

Uw bed van bank naar bed omstellen en weer terug moet eenvoudig en makkelijk zijn. Het is het dus zeker de moeite waard om op te meten, zodat de slaapbank ook als bed goed in de kamer past.

Bekijk hoe eenvoudig het is om onze slaapbanken in- en uit te schuiven.

Laat ons u inspireren

X

Sofabeds at DFS