Om in te zitten, weg te dommelen en te slapen

Slaapbanken zijn het perfecte meubel in uw huis. Ze bieden flexibiliteit en comfort en werken net zo goed in logeerkamers en thuiskantoren als in woonkamers en open ruimtes. Met zo een groot aantal banken in slaapbank-versie krijgt u de perfecte look voor elke kamerinrichting.

DFS Fabric Buying Guide

Dit is onze keuzegids door specialisten voor de aankoop van een slaapbank.

Ons aanbod bestaat uit meer dan duizend slaapbankmogelijkheden, u vindt dus zeker de perfecte bank voor uw gasten.


Big on comfort

Groot in comfort

Driezit-slaapbanken zijn net zo groot als een tweepersoonsbed. Ze zijn dus perfect als u er elke dag gebruik van maakt of regelmatig gasten ontvangt bij u thuis. Kies uit stof of lederen uitvoeringen. Het zijn ontwerpen die net zo comfortabel zijn om in te zitten als om in te slapen.

A good all rounder

Een goede allrounder

Ze zijn breder dan een eenpersoonsbed, maar niet zo breed als een tweepersoonsbed. Onze 2-zits-slaapbanken zijn compact genoeg om in kleinere ruimtes te passen, zonder in te leveren op comfort.

Easy does it

Gemak dient de mens

Het is belangrijk om de juiste afmetingen voor uw slaapbank te krijgen wanneer u van uw bank een bed maakt. Om ervoor te zorgen dat het proces eenvoudig en ongecompliceerd verloopt en u uw ruimte maximaal benut > Zie onze handige meetgids om de juiste maat voor uw ruimte te vinden.

> > Kijk hoe gemakkelijk onze slaapbanken kunnen worden uitgetrokken en opgeborgen


Een goede nachtrust

Het ontwerp van de slaapbank bepaalt het type matras binnenin.

A good nights sleep

Durable and comfy, the foundation of our sofa beds starts with our standard foam mattress, perfect for occasional usage. However, if you’re looking to have guests regularly, choose our Spring Deluxe mattress for the optimal level of comfort.


Styles for all tastes

Our sofa beds come in a range of styles to suit your taste and budget. Whether you’re going for a traditional and relaxed, or modern and comfy, our sofa beds come in a range of styles that suit any room décor and budget. Discover why they are the perfect fit for any room and try them for yourself.


Brands

Exclusive Brands at DFS