Onderhoud van leder

Je sofa is wel enorm betrouwbaar en slijtvast, maar het is altijd goed om hem wat extra zorg en aandacht te geven. Jouw sofa blijft als nieuw met onze tips voor verzorging van lederen banken.

Leather Sofa Care Tips

Top Tips

Stofzuig je sofa voorzichtig, elke week en verwijder zo stof en vuil. Gebruik hierbij een zacht opzetstuk en gebruik lage zuigkracht om hem niet per ongeluk te beschadigen.

Door direct zonlicht kunnen kleuren vervagen en zou je sofa sneller kunnen verouderen dan normaal. Zorg er dus voor dat hij in de schaduw blijft en er langer nieuw blijft uitzien.

Zelfs stoere lederen banken kunnen gevoelig zijn voor stoffen die niet voor leder bedoeld zijn. Gebruik dus nooit schoonmaakproducten die niet speciaal voor leder zijn.

Welke soort leder

Cherish leder

Onze banken van de reeks Cherish leder hebben een geschilderd oppervlak waardoor ze extra bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage. Ze wekelijks met een schone, vochtige doek afvegen zorgt ervoor dat het leer glad blijft en een gelijkmatige kleur behoudt.

Natuurlijk leder

De schoonheid van banken in natuurlijk leder is dat elk exemplaar er een beetje anders uitziet. De sofa's van natuurlijk leder hebben geen beschermende verflaag zoals de Cherish lederen banken. We raden daarom aan om eerder een droge doek te gebruiken in plaats van een vochtige, zodat er geen kleurstof vrijkomt bij het reinigen.

We hebben onderhoudsets voor leder

Verwijder snel en makkelijk verontreinigingen en vlekken met onze Natural of Cherish onderhoudset voor leder. De set bevat 11 beschermende doekjes, 10 reiningsdoekjes en alle instructies.

Cherish Leather Care Kit

Cherish onderhoudset voor leder

Bestel rechtstreeks - 0800 0135

Natural Leather Care Kit

Natural onderhoudset voor leder

Bestel rechtstreeks - 0800 0135

Wat valt er onder het 5 jaar onderhoudsplan

Ons 5 jaar onderhoudsplan start vanaf de dag van levering van uw bankstel. Het verhelpt de vlekken die in uw stoffen bank zijn ontstaan, inclusief het afgeven van inkt van spijkerbroeken en kranten en vlekken die zijn ontstaan door het morsen van eten of drinken. Het verhelpt ook de schade die is ontstaan als slijtage of drukinkt van kranten, plus eventueel morsen van voedsel of drank waardoor een vieze boel achterblijft. ... [read more] brandplekken, los getrokken draad, scheuren, krassen en gaatjes in de stof. Schade die is ontstaan door kinderen en huisdieren vallen ook onder het onderhoudsplan. U profiteert ook nog eens extra van het onderhoudsplan doordat u schade aan uw interieurs, exterieurs en bewegende delen kunt melden binnen het 5 jaar onderhoudsplan. Deze gaat in na de 2 jaar eigen garantie van DFS en duurt dan nog 3 jaar. [read less]

+
-

Wat valt er niet onder het 5 jaar onderhoudsplan

Bepaalde onderdelen vallen niet onder het 5 jaar onderhoudsplan; zoals een algehele schoonmaak van uw bank of geleidelijke slijtage door wat is ontstaan door normaal gebruik van uw bankstel. ... [read more]

Schade ontstaan door dieren valt onder het onderhoudsplan, behalve schade die geleidelijk aan is opgebouwd.* Kleurverlies of een opgebouwde kleuroverdracht op de stof of het vervagen van de kleur van de stof door zonlicht zijn niet inbegrepen. Ook de schade die is ontstaan doordat u andere, dan dfs voorgeschreven, schoonmaakproducten heeft gebruikt wordt niet gedekt. Neem eens een kijkje naar onze tips voor het juiste onderhoud van uw stoffen bank om deze zo spik en span mogelijk te houden. U komt in aanmerking voor het 5 jaar onderhoudsplan wanneer uw bankstel in uw eigen huis wordt bezorgd en geplaatst. U kunt niet gebruik maken van het onderhoudsplan wanneer uw bank in een zakelijke omgeving wordt geplaatst of in ruimtes die worden verhuurt aan derden.

*link naar de volledige algemene voorwaarden 5 jaar onderhoudsplan.
[read less]

+
-

Hoe meld ik schade

U moet zo snel mogelijk een reparatieverzoek indienen, altijd binnen 28 dagen nadat de schade is ontstaan. Wanneer u uw reparatie verzoek later dan na 28 dagen meldt, kan dit betekenen dat we geen reparatiediensten kunnen aanbieden. Om een reparatieverzoek in te dienen belt u met Guardsman op 070 770 9288 U kunt ook een reparatie ... [read more] verzoek formulier downloaden vanaf de website

van Guardsman en deze versturen per email naar [email protected] of via de post. een formulier downloaden van de website van Guardsman
[read less]

+
-

Hoe wordt mijn schade opgelost?

Guardsman heeft een team van opgeleide meubel experts. Het kan zo zijn dat wij een expert bij u thuis langs , sturen om de schade ... [read more] te komen inspecteren, en waar nodig zullen wij ernaar streven om uw bankstel schoon te maken of te repareren. Wanneer ons dit niet lukt, dan zullen we ons best doen om het te vervangen door iets dat zo dicht mogelijk bij uw oorspronkelijke aankoopt ligt. [read less]

+
-

Room planner online

Be your own interior designer and create your dream living space

Meer informatie