Maak kennis met onze ontwerpers

Maak kennis met onze ontwerpers

Wij hebben wat bijzondere mensen werken in de ontwerpruimtes bij DFS, vier getalenteerde artiesten wiens missie is om van kwalitatief, geweldig uitziende banken te maken die perfect staan in uw woonkamer.

Met over de 50 jaar meubel ontwerp ervaring, werken Philip, Rob, Kate en Lauren iedere fase uit om de perfecte bank te maken. Van vorm en stijl, naar stof en de kleine details zoals de kussens en poten. Of u nu opzoek bent naar iets traditioneels of tijdloos, u kunt uzelf verzekeren dat zij iets hebben ontworpen speciaal naar uw wensen.


Bank deskundigen in de schijnwerpers

Kate

Functie titel:

Meubelontwerper bij DFS

Favoriete bank: Country Living Keswick

Kate's rol is om de vorm van de meubels te maken voordat de CAD software wordt gebruikt om haar schetsen om te toveren naar realiteit. Ook is zij regelmatig te vinden op beurzen om ervan verzekerd te zijn dat ze up to date is van alle aankomende trends.

Kate

Meubelontwerper bij DFS

Lauren

Functie titel:

Product ontwerper bij DFS

Favoriete bank: Country Living Loch Leven

Laura's rol bij DFS bestaat uit ontwerpen van producten tot het selecteren van stoffen van onze toekomstige DFS modellen. Met een achtergrond in de kunst,heeft Laura een nauwkeurig oog voor detail die haar helpen om prachtige en kwalitatieve banken te ontwerpen.

Lauren

Product ontwerper bij

Rob

Functie titel:

Senior ontwerper

Favoriete bank:

House Beautiful Lydia

Als een DFS senior ontwerper, kan Rob een hoop verschillende modellen ontwerpen en werkt hij met merk partners samen om een bank te ontwerpen van de eerste schetsen tot een productie-klaar product.

Rob

Senior ontwerper


Zinc - De combinatie van fraai gevormde armleuningen, afgeronde zittingen en geknoopte rugkussens creëren het ultieme eigentijdse meubel om te ontspannen.

De keuze uit 14 tijdloze kleuren en een keuze uit pootkleur zorgen ervoor dat u kunt mixen en matchen voor uw eigen perfecte Zinc. De zit zijn gevuld met foam die terug veren en niet hoeven te worden opgeklopt, zoals alle DFS banken, komt deze met een 15 jaar garantie op frame en veringen zodat u ervan bent verzekerd dat het er nu schitterend uit ziet en in de toekomst.

Meer informatie

Zinc Sofa

Gallery images left Gallery images left

De wereld verkennen van

#MIJNDFS

Raak geinspireerd, deel foto's en sluit u aan bij een gemeenschap van interieur liefhebbers door het gebruik van de #MIJNDFS hashtag. U kunt een kijkje nemen door onze gallerij, ondek nieuwe ideeen en vindt andere gebruikers met dezelfde stijl.

Bekijk de galerij

Gallery images right Gallery images right