Maak kennis met onze designers

Designers Image 1DFS content image
In het kloppende hart van de DFS ontwerpruimtes lopen heel wat interessante mensen rond. Op deze pagina stellen vier van deze mensen zich voor. Allemaal even gedreven om de hoogste kwaliteit te leveren en dé perfecte bank te ontwerpen die het pronkstuk van jouw inrichting wordt. Met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen van tijdloze meubels, werken Philip, Rob, Kate en Lauren aan dé perfecte bank voor jouw interieur. En elke fase is daarbij even belangrijk. Van ontwerp tot productie, de zoektocht naar vorm en stijl en het kiezen van de mooiste stoffen. Maar ook de afwerking is hierbij super belangrijk. Stiksels, kussens en pootjes. Of je nu zoekt naar iets traditioneels of een super strakke en tijdloze bank; je kunt er zeker van zijn dat deze mensen er bovenop zitten. En iets ontwerpen dat aan al jouw wensen voldoet. En overstijgt....
Lees meer

Onze Bank-o-fielen in de schijnwerpers

DFS content image

Kate

Meubelontwerper bij DFS

Functie: Meubelontwerper bij DFS

Favoriete bank: Country Living Keswick
Kate’s rol is om de vorm van de meubels te maken voordat de CAD software wordt gebruikt om haar schetsen om te toveren naar realiteit. Ook is zij regelmatig te vinden op beurzen om ervan verzekerd te zijn dat ze up-to-date is van alle aankomende trends.

DFS content image

Lauren

Productontwerper bij DFS

Functie titel: Product ontwerper bij DFS

Favoriete bank: Country Living Loch Leven Laura’s rol bij DFS bestaat uit het ontwerpen van producten tot aan het selecteren van stoffen van onze toekomstige DFS modellen. Met een achtergrond in de kunst, heeft Laura een haviksoog voor detail. Dat helpt haar om prachtige en kwalitatieve banken te ontwerpen.

DFS content image

Rob

Ontwerper

Functie titel: Senior ontwerper

Favoriete bank: House Beautiful Lydia Als senior ontwerper bij DFS, kan Rob een hoop verschillende modellen ontwerpen en werkt hij met collega-ontwerpers samen om een bank te ontwerpen. Van de eerste schetsen tot aan een productie-klaar product.

Zinc image

Zinc

De combinatie van fraai gevormde armleuningen, afgeronde zittingen en geknoopte rugkussens creëren het ultieme eigentijdse meubel om te ontspannen. De keuze uit meer dan 20 tijdloze kleuren en bijpassende pootkleur zorgen ervoor dat u kunt mixen en matchen voor uw eigen perfecte Zinc. De zittingen zijn gevuld met schuim dat terugveert en de kussens hoeven niet opgeklopt te worden. Zoals bij alle DFS banken krijgt u 15 jaar garantie op frame en veringen, zo bent u verzekerd dat het bankstel er nu en in de toekomst schitterend uitziet.

Rekenvoorbeeld 0% Lease

Contante betaling
€0
€0
€0
€0
€0
Contante waarde zaak/goed
€500.-
€1000.-
€1500.-
€2000.-
€2500.-
Totale kredietbedrag
€500.-
€1000.-
€1500.-
€2000.-
€2500.-
Jaarlijks kostenpercentage
0%
0%
0%
0%
0%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
0%
0%
0%
0%
0%
Termijnbedrag
€10.41.-
€20.83.-
€31.25.-
€41.66.-
€52.08.-
Duur kredletovereenkornst (in maanden)
48
48
48
48
48
Totale door de consument te betalen bedrag
€500.-
€1000.-
€1500.-
€2000.-
€2500.-

Let op, financiering op basis van 48 maanden is alleen mogelijk vanaf een minimale orderwaarde €480, -omdat het minimale maandtermijnbegrag €10, -is

0% Lease is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel of showroom. DFS treedt op als vrijgesteld bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en DFS geven geen advies. U dient zelf te bepalen of heet door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.