Leuk! Meubels uitkiezen

Customer care Image 1DFS content image
Een nieuwe bank of een heel nieuw interieur. Niets is zo leuk om de perfecte meubels bij elkaar te zoeken. Daarom hebben we een aantal handige koopwijzers voor je. Zodat je zeker iets vindt dat bij jou en jouw stijl past....
Lees meer
leren banken image

Koopwijzer voor leren banken

stoffen banken image

koopwijzer voor stoffen banken

meubelkoopwijzers image

Lees hier onze koopgidsen voor meubels

brand

Gegarandeerde kwaliteit

Bij DFS zijn we trots op ons vak en zorgen er dan ook voor dat elke bank voldoet aan de allerhoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Daarom geven we je dan ook maar liefst 15 jaar garantie. Zodat je nóg relaxter op jouw nieuwe bank neer kan ploffen.

Wat wij de klant beloven

Omdat we al meer dan 50 jaar banken ontwerpen, verkopen, leveren en ervoor zorgen, weten we wat belangrijk is voor jou. Daarom hebben we een aantal punten op een rijtje gezet die je van ons mag verwachten.

Achter elke bank die je bij ons koopt, zit een getalenteerd team van experts die de bank op bestelling met de hand maken. Exclusief voor jou. Zodat jij het comfort, de maat, vorm en de stof zelf kunt kiezen. En zo een bank in huis haalt die perfect aansluit bij jouw stijl en jouw woning.

Als je bij ons een bank koopt, kan je er zeker van zijn dat die bank behoorlijk op de proef is gesteld als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Dit wordt onder andere door de onafhankelijke ‘Furniture Industry Research Association’ (FIRA) gedaan. Omdat de banken deze pittige tests glansrijk doorstaan, en we zo zeker zijn van de kwaliteit, krijg je 15 jaar garantie op het frame en de veringen.

Als je jouw droombank hebt gevonden, kan je gebruik maken van onze ongeëvenaarde renteloze kredietmogelijkheden. Je betaalt dus geen rente! Onafhankelijke financiële experts waarderen ons renteloos krediet als beste in de markt.

Als je een bank hebt aangeschaft kan het relaxen eigenlijk al meteen beginnen. Want je hoeft je niet druk te maken om de bezorging. Dat nemen wij helemaal voor onze rekening. We houden je tot aan de levering op de hoogte van de status van je bestelling. Je kunt ‘m zelfs online volgen. We zullen vooraf met een bezorgafspraak maken en een half uur voordat we arriveren, word je gebeld dat we er aan komen. We monteren je bestelling op de plek waar jij je nieuwe bank wil hebben en we nemen het verpakkingsmateriaal weer netjes mee terug.

Bij problemen hebben we een landelijk team van volledig gekwalificeerde stoffeerders klaar staan om je thuis een bezoek te brengen wanneer het jou uit komt.

De medewerkers van onze klantenservice zijn 7 dagen in de week bereikbaar om je telefonisch te woord te staan.

Iedereen die bij DFS werkt, wordt extra beloond op basis van jouw tevredenheid. Dus zij gaan nét even iets verder voor je.

Indien je toch niet helemaal tevreden bent over ons, om welke reden dan ook, laat het ons dan weten en wij zullen een plan maken om het probleem binnen 48 uur op te lossen.