We heten je graag welkom

Jobs Image 1DFS content image
DFS is de toonaangevende markleider binnen de meubelbranche in Europa. We zijn al sinds 1969 gepassioneerd in het maken, verkopen en leveren van kwalitatieve bankstellen. Door ons specialisme en eigen productie zijn wij in staat onze klanten een onverslaanbare combinatie te bieden van geweldige producten, de beste service en de scherpste prijzen. Of; hoe wij dat noemen, ‘Heatcrafted for everyday’ We zijn klein begonnen in Engeland en uitgegroeid tot marktleider met meer dan 120 winkels in 7 verschillende landen en met 5 eigen fabrieken waar we de banken en fauteuils met de hand maken. Dat we nu zo groot zijn, betekent niet dat we onze kernwaarden zijn vergeten. De principes die ons hebben gebracht waar we nu staan. Dat we bijvoorbeeld goed voor onze medewerkers zorgen. Misschien dat we daarom ook 4x op rij de "UK's Best Employer Award" hebben gewonnen en in de "Top 30 Best Big Companies to Work For" lijst staan die samengesteld is door de The Sunday Times. En in 2017 de Best Improver Award hebben gewonnen. Als je dus voor DFS komt werken, weet je zeker dat je in een warm nest komt. Sinds november 2014 zitten we in Nederland. Met inmiddels alweer een 6e winkel. En dat zal niet de laatste zijn....
Lees meer
Welkom image

Welkom… bij jou carrière bij DFS

Welkom bij een bedrijf dat continu groeit, door geweldige mensen, excellente trainingen en een goede klantenservice. Welkom bij een werkgever die je kan vertrouwen en waar jouw vaardigheden en ambities tot bloei komen. Welkom bij Europa’s nummer 1 bankenspecialist, met meer dan 120 winkels in onder andere Groot-Brittannië, Ierland, Nederland en Spanje

Het geheim tot ons succes

Voor ons is het ‘normaal’, maar we zijn net zo toegewijd aan onze eigen mensen als aan onze klanten. Als je bij ons werkt, merk je dat het gaat om geweldige mensen die samenwerken. Mensen die goed zijn opgeleid, zodat we de beste klantenservice kunnen bieden en de beste retail beleving kunnen bieden binnen de branche. Want dat is niet alleen gebaseerd op de inspirerende ontwerpen, maar komt vooral door de toewijding van onze medewerkers.


DFS content image

Manon

Verkoopadviseur bij DFS

Beste deel van mijn werk: Het leukste aan mijn baan vind ik dat ik mensen help met het vinden van hun droombank! Voor de ene klant een grotere uitdaging dan voor de ander. Samen zoeken we de perfecte uitkomst. Het persoonlijke contact en relatie die ik opbouw met de klant vind ik erg gezellig.

Wat ik altijd vertel tegen iedere klant: Ik vertel elke klant dat ik ze graag wil helpen om mooie ideeën te bedenken voor hun nieuwe bank.

Waarom werken bij DFS: Een goede band met collega’s is erg belangrijk en dat is zeker aanwezig bij DFS! Het is erg fijn dat deze parttime baan goed te combineren is met mijn studie.

Favoriete bank: Demie

DFS content image

Sjef

Magazijnmedewerker bij DFS

Beste deel van mijn werk: Een vrolijke klant, na het afleveren van een goed product!

Wat ik altijd vertel tegen iedere klant: Veel zitplezier en geniet van uw nieuwe bank.

Waarom werken bij DFS: Vanwege de positieve sfeer binnen DFS. Het voelt als een 2e familie.

Favoriete bank: Crosby (ik heb hem zelf ook thuis staan)

DFS content image

Trudy

Winkel manager bij DFS

Beste deel van mijn werk: Het leukste aan mijn baan vind ik het contact met de mensen, zowel met de klanten als met mijn collega’s (mijn bonus familie). Gezellig in de bank zitten, kletsen met de klant, daar geniet ik van. Elke dag is anders bij DFS en ik geniet ook nog elke dag van mijn baan.

Wat ik altijd vertel tegen iedere klant: Ik vertel al mijn klanten dat ik hier ben om ze te helpen zoeken naar hun droombank.

Waarom werken bij DFS: Elke dag is anders bij DFS en ik geniet dan ook nog elke dag van mijn baan bij DFS.

Favoriete bank: de Damian!

Read more
DFS content image

Darryl

Verkoopadviseur bij DFS

Beste deel van mijn werk: Een klant te begeleiden en te adviseren. Vaak vindt die het moeilijk vind om een keuze te maken. Ik wil een positieve invloed hebben op de zoektocht naar een bankstel. En dat een klant tevreden de winkel uit loopt.

Wat ik altijd vertel tegen iedere klant: Probeer te zitten op een bankstel, zoals je ook thuis zit. Maak het jezelf makkelijk, dan is de keuze ook makkelijk.

Waarom werken bij DFS: DFS is een snel groeiend bedrijf met veel aandacht voor de klant. Ik vind het een positieve uitdaging om daarin mee te bewegen en een meerwaarde te kunnen zijn voor de organisatie.

Favoriete bank: Madeira

Read more

Het heeft veel inspanning gekost om DFS op te bouwen tot het bedrijf dat het vandaag de dag is. Maar het is gelukt. En dat vooral door mensen zoals jij. Mensen met allerlei achtergronden. Die stuk voor stuk geweldige service leveren en daarvoor terecht worden gewaardeerd en beloond. Iedereen binnen DFS draagt bij tot ons succes.

Om die inzet van onze medewerkers te belonen, willen wij er ook alles aan doen om iedereen de kans te geven te profiteren van onze unieke trainingen. Zodat iedereen het allerbeste uit zichzelf kan halen. Als dit alles je als muziek in de oren klinkt, dan ben jij misschien wel dé perfecte medewerker voor ons. Als je ook nog eens op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en een compleet nieuwe ervaring, dan hopen wij dat wij ook hét bedrijf zijn voor jou. Want al het goede komt van twee kanten, toch?


People image

Succes in de schijnwerpers

Hoi, ik ben Rijanne. In augustus 2015 ben ik begonnen bij DFS als verkoopadviseur in de vestiging in Rotterdam Alexandrium. Na intensieve verkooptrainingen binnen DFS mocht ik daar aan de slag. Wat mij direct opviel was de goede begeleiding van de medewerkers en de professionaliteit onderling en naar klanten toe. Er hangt een goede sfeer en iedereen is bereid elkaar te helpen. Elke dag is anders en elke dag is weer een nieuwe uitdaging!

werken bij DFS image

Werken bij DFS

We zijn altijd op zoek om onszelf te verbeteren. En hoe we een extra stap kunnen zetten zodat we onze klanten het allerbeste kunnen bieden. Kijk op onze website en je ziet zelf hoe fantasierijk we ons assortiment hebben uitgebreid. En hoe we werken aan de aller beste service. De minimale standaarden die we onszelf stellen, worden ruimschoots behaald door iedereen in ons team. Niet alleen in de winkels maar ook in onze distributiecentra, fabrieken, op het hoofdkantoor en elke andere plek binnen de organisatie. Je kunt er dus zeker zijn dat je geniet van de aller beste training zodat je het werk optimaal kan uitvoeren. Met alle kansen om te groeien, op welke afdeling je ook werkt.

Bekijk onze laatste vacatures

We hopen dat je enthousiast bent geworden van ons verhaal en onze producten. Dan komt nu het moment dat je misschien wel op onderstaande button gaat klikken. Om te zien welke functies we hebben die bij jou passen. Je wordt daarvoor naar een aparte website gestuurd. We hopen je snel te zien voor een leuk sollicitatiegesprek!

Als je nog niet meteen wil solliciteren, maar eerst nog wat extra informatie wil; stuur dan even een mailtje naar: [email protected]

Rekenvoorbeeld 0% Lease

Contante betaling
€0
€0
€0
€0
€0
Contante waarde zaak/goed
€500.-
€1000.-
€1500.-
€2000.-
€2500.-
Totale kredietbedrag
€500.-
€1000.-
€1500.-
€2000.-
€2500.-
Jaarlijks kostenpercentage
0%
0%
0%
0%
0%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
0%
0%
0%
0%
0%
Termijnbedrag
€10.41.-
€20.83.-
€31.25.-
€41.66.-
€52.08.-
Duur kredletovereenkornst (in maanden)
48
48
48
48
48
Totale door de consument te betalen bedrag
€500.-
€1000.-
€1500.-
€2000.-
€2500.-

Let op, financiering op basis van 48 maanden is alleen mogelijk vanaf een minimale orderwaarde €480, -omdat het minimale maandtermijnbegrag €10, -is

0% Lease is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel of showroom. DFS treedt op als vrijgesteld bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en DFS geven geen advies. U dient zelf te bepalen of heet door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.