Ons bedrijf

DFS is de toonaangevende markleider binnen de meubelbranche in Europa - gepassioneerd in het maken, verkopen en leveren van kwalitatieve bankstellen sinds 1969. Door ons specialisme en eigen productie zijn wij in staat onze klanten een onverslaanbare combinatie te bieden van geweldige producten, de beste service en de scherpste prijzen. [Read more...]

Van oorsprong zijn wij gevestigd in Engeland en zijn uitgegroeid tot marktleider met meer dan 100 winkels in 7 verschillende landen en 5 eigen fabrieken - maar wij zijn de principes die ons succesvol hebben gemaakt niet vergeten. Wist u dat wij naast het 4x op rij winnen van de "UK's Best Employer Award" binnen onze branche, ook in de "Top 30 Best Big Companies to Work For" lijst staan die samengesteld is door de The Sunday Times. Daarnaast hebben wij ook hun Best Improver (2017) award gewonnen. Wat een geweldige tijd om te beginnen bij DFS.

Sinds november 2014 hebben wij onze deuren geopend in Nederland en hebben onlangs alweer onze 6e winkel geopend. Wij hebben grote plannen voor de toekomst en wij zullen altijd winkels blijven openen, er zullen dus genoeg mogelijkheden komen om jezelf bij DFS te ontwikkelen. [Read less...]

Is er een geheim tot ons succes..

Wij zijn net zo toegewijd tot onze eigen mensen als aan onze klanten, het gaat bij ons allemaal om geweldige mensen die samenwerken. Mensen die goed opgeleid zijn zodat we de beste klantenservice kunnen bieden en het geven van een beste retail beleving binnen de branche, gebaseerd op inspirerende ontwerpen.


Ontmoet onze mensen

Manon

Beste deel van mijn werk:

Het leukste aan mijn baan vind ik dat ik mensen help met het vinden van hun droombank! Voor de ene klant een grotere uitdaging dan voor de ander. Samen zoeken we de perfecte uitkomst. Het persoonlijke contact en relatie die ik opbouw met de klant vind ik erg gezellig.

Wat ik altijd vertel tegen iedere klant: Ik vertel elke klant dat ik ze graag wil helpen met ideeën bedenken voor hun nieuwe bank. 

Waarom werken bij DFS:Een goede band met collega's is erg belangrijk en dat is zeker aanwezig bij DFS! Het is erg fijn dat deze parttime baan goed te combineren is met mijn studie. 

Favoriete bank:Demie

Manon

Verkoopadviseur bij DFS

Max

Beste deel van mijn werk:

De blije gezichten nadat we de meubels hebben bezorgd

Wat ik altijd vertel tegen iedere klant: Bedankt in het vertrouwen in DFS, u bent altijd bij ons welkom

Waarom werken bij DFS:Een Hecht team en super leuke collegas

Favoriete bank:De zinc Cuddler sofa

Max

Warehouse Manager bij DFS

Zerina

Beste deel van mijn werk:

Het net een beetje extra service en aandacht kunnen geven aan de klanten

Wat ik altijd vertel tegen iedere klant: Onze producten zijn handgemaakt en bieden veel kwaliteit, daardoor zullen wij ons best doen om die extra service te leveren zodat u voluit kan genieten van uw bankstel ten alle tijden.

Waarom werken bij DFS:DFS voelt aan als een 2e familie, wij zullen altijd voor elkaar klaar staan. Vaak genoeg doen wij buiten werktijd iets leuks en ik zie mijzelf hier nog vele jaren werken met plezier! Daarnaast geeft DFS genoeg kansen om te groeien en kan je altijd een helpende hand verwachten indien nodig.

Favoriete bank:Flores

Zerina

Senior Administratie

Timotheos

Beste deel van mijn werk:

Tevreden en blije klanten maken. Daarnaast het leveren van service van wereldklasse. Ook het oplossen van alle uitdagingen door de dag heen, tijdens onze routes.

Wat ik altijd vertel tegen iedere klant: Dankuwel en ik hoop dat u gaat genieten van uw nieuwe meubilair.

Waarom werken bij DFS:DFS heeft mij als eerste de kans gegeven in Nederland, nadat ik vanuit Griekenland ben verhuisd. In zes maanden tijd ben ik onderdeel geworden van een sterk en hecht team! Ik had geen fijner team kunnen wensen!

Favoriete bank:Hardy

Timotheos

Chauffeur bij DFS


Het heeft veel inspanning gekost om DFS op te bouwen tot het bedrijf dat het vandaag de dag is. Bovenal door het harde werk van mensen zoals jij. Individuen vanuit alle achtergronden, mensen die geinspireerd raken met het vooruitzicht van het leveren van geweldige service en het beloond worden voor je prestaties. Iedereen binnen DFS heeft bijgedragen tot ons succes. Daardoor zijn wij compleet toegewijd om er zeker van te zijn dat je de kans krijgt om te profiteren van een uitstekende training, het ontvangen van de beloning die je verdient en elke kans krijgen om het beste uit jezelf te halen. Als dat klinkt naar hetgeen waar je naar op zoek bent en je bent op zoek naar een compleet nieuwe ervaring, dan kunnen wij het bedrijf zijn voor jou.

Succes in de schijnwerpers

Ik ben Rijanne. In augustus 2015 ben ik begonnen bij DFS als verkoopadviseur in de vestiging in Rotterdam Alexandrium. Na intensieve verkooptrainingen binnen DFS mocht ik daar aan de slag. Wat mij direct opviel was de goede begeleiding van de medewerkers en de professionaliteit onderling en naar klanten toe. Er hangt een goede sfeer en iedereen is bereid elkaar te helpen. Elke dag is anders en elke dag is weer een nieuwe uitdaging!

Een van mijn redenen om destijds bij DFS te solliciteren was omdat het een sterk groeiend bedrijf is wat heel veel toekomstplannen heeft. Dit werd ook voor mij de praktijk want na 15 maanden werd ik gevraagd om winkelmanager [Read more...] te worden voor een nieuwe vestiging. Deze vestiging was nu niet echt om de hoek, namelijk helemaal in Heerlen (Zuid-Limburg). Hier heb ik 11 maanden met veel plezier gewerkt. Ik heb hier de eindverantwoording gehad over de winkel met een team van 5 medewerkers. Omdat deze winkel zo ver weg van mijn woonplaats ligt heb ik 5 dagen in de week in alle luxe vlakbij de winkel in een hotel gewoond. Dit geeft denk ik wel aan op welke manier DFS tijd, geld en energie steekt in zijn medewerkers.

December 2018 ben ik winkelmanager geworden van de vestiging Eindhoven. Een vestiging die qua afstand goed te bereiken is vanuit thuis. Deze vestiging heb ik 2 jaar lang mogen runnen. Hier had ik een team van 6 verkoopmedewerkers inclusief mijzelf, en hield ik een oogje in het zeil op het bezorgteam wat wij hier ook hebben opgezet.

Op 1 januari 2020 heb ik een nieuwe stap kunnen zetten als Area Sales Manager. Het stokje als winkelmanager heb ik over mogen dragen aan een collega vanuit de vestiging. Als Area Sales Manager werd ik verantwoordelijk voor de winkelmanagers in het zuiden, en heb ik hen mijn kennis en kunde over kunnen dragen. Op 1 juni 2020 heb ik de functie gekregen van Country Manager Retail, waarbij ik nu verantwoordelijk ben voor alle winkelmanagers en alles wat er binnen DFS Nederland met verkoop te maken heeft. Een super gave nieuwe uitdaging, eentje die ik met beide handen heb aangegrepen!

Zoals je dus kunt lezen zijn er binnen de organisatie oneindig veel doorgroeimogelijkheden en door een goede, positieve, enthousiaste inzet zijn die doorgroeimogelijkheden allemaal binnen handbereik! [Read less...]

Succes in de schijnwerpers

Bij ons werken

We zijn altijd op zoek naar de manier om ons zelf te verbeteren. Dat is wat ons bedrijf kenmerkt: constant op zoek hoe wij die extra stap kunnen zetten om onze klanten het beste te kunnen bieden. Kijk op onze website en zie zelf hoe fantasierijk wij ons assortiment van mooie meubeldesigns hebben uitgebreid en hoe het complete DFS team werkt aan een zo hoog mogelijke professionele manier van klantenservice. Dat de standaarden behaald worden door iedereen in ons team, niet alleen in de winkels maar ook in onze distributiecentra’s, fabrieken, het hoofdkantoor en elders binnen DFS. Je kunt dus zeker zijn dat je zult genieten van de beste training zodat je het werk het beste kunt uitvoeren, met alle kansen om te groeien, waar je ook bij ons werkt.

Bekijk onze laatste vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe en uitdagende carrière waarin er geen limiet zit op wat je kunt bereiken, wij zullen je helpen naar de perfectie functie waarin jij je comfortabel voelt. Bekijk onze openstaande vacatures en kom voor ons werken. Ontdek waarom wij herkend worden als leider binnen de retail en in het ontwikkelen van mensen.

Voor meer informatie stuur een email naar: [email protected]