We Zijn Open

Als het op het kopen van een bank aankomt, wil je vaak niet alleen zien maar ook voelen. Eventjes neerploffen in de zachte kussen van jouw mogelijk nieuwe aanwinst en visualiseren hoe deze staat in je woonkamer.

DAT SNAPPEN WIJ MAAR AL TE GOED!

Daarom zijn we ontzettend blij dat we je weer mogen verwelkomen in onze winkels. Hierbij is het maken van een winkel afspraak niet meer verplicht, dus schroom niet om bij een van onze winkels binnen te lopen. Wil je toch liever wel gebruik maken van onze VIP- ervaring, dan is dat zeker mogelijk! Zo weet je zeker dat je persoonlijk wordt bijgestaan door een van onze opgeleide verkoopadviseurs!

BOEK JE VIP-BEZOEK

Ervaar shoppen in comfort, luxe én rust! Ook wij bieden winkelen op afspraak aan waarbij u wordt bijgestaan door een van onze gespecialiseerde verkoopadviseurs. Een ware VIP-ervaring, al zeggen we het zelf. Let op: er gelden wel een aantal nieuwe regels om onze winkels te bezoeken.

We vragen je bij aankomst, gedurende je bezoek en het verlaten van de winkel een mondkapje te dragen en rekening te houden met 1,5 meter afstandsregel.

Kun je een van de volgende vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan verzoeken we je vriendelijk om thuis te blijven en een nieuwe afspraak in te plannen:

Is in de afgelopen 14 dagen het coronavirus bij je vastgesteld?

Had je in de afgelopen 24 uur een van deze klachten: hoesten, verkoudheid, koorts, benauwdheid of minder smaak of reuk?

Heb je op dit moment een huisgenoot of gezinslid met bovenstaande symptomen?

Heb je een huisgenoot of gezinslid die het coronavirus heeft?

Ben je in quarantaine?