Waarom kiezen voor DFS?

Waarom kiezen voor DFS?

We weten het één en ander over bankstellen. Daarom maken we al meer dan 45 jaar kwalitatieve, comfortabele en modieuze bankstellen, waarvan veel bankstellen in het Verenigd Koninkrijk worden gemaakt. Deze decennia aan ervaring betekent dat we u nu met trots ons grote assortiment aan bankstellen, vergezeld van een onovertrefbare kwaliteit en ongeëvenaarde service, in het land kunnen aanbieden.

Waar u uw bestelling met DFS ook plaatst, alle op maat gemaakte producten worden zowel in de winkel als online voor dezelfde prijs aangeboden. DFS producten worden altijd tegen hun normale prijs aangeboden, tenzij zij in de uitverkoop zijn of een speciale prijs bevatten.

Maak uw bankstel het middelpunt van uw huis

Elk bankstel is ontworpen voor het dagelijkse leven. We weten dat uw bankstel meer is dan alleen een plek om te zitten. Het is de plek om na het werk een kopje koffie te drinken, de afstandsbedieningen van de kinderen proberen af te pakken en om samen met de belangrijkste personen in uw leven te zijn. Daarnaast innoveren wij voortdurend om u producten boven uw verwachting aan te kunnen bieden, zoals bankstellen met een ruimtebesparende opbergruimte of ingebouwde audio.

Wij werken samen met een aantal van uw favoriete namen om u onze exclusieve merken aan te kunnen bieden - zo bieden wij u een nog groter aanbod en een kwaliteit die u nergens anders vindt.

Meer informatie over onze exclusieve merken

Helpt u om uw ideale bankstel te vinden

U kunt overal en wanneer u maar wilt bij ons winkelen. Onze deskundige teams staan altijd klaar om u te helpen het juiste bankstel te vinden - in onze winkels, online, via onze live-chat of aan de telefoon.

Meer informatie over hoe we u kunnen helpen uw ruimte met de room planner app in te richten

X
Made just for you

Speciaal voor u gemaakt

Zodra u uw bankstel heeft uitgekozen, gaan onze stoffeerders met uw bestelling aan de slag, veel van onze stoffeerders zijn in het Verenigd Koninkrijk gevestigd. Met drie eigen fabrieken in het Verenigd Koninkrijk waar we vakkundige stoffeerders en vaklui in dienst hebben die net zoveel om de kwaliteit en het comfort van uw bankstel geven als u. Tientallen jaren aan ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige bankstellen, zorgt ervoor dat u uw bankstel nu net zo leuk vindt als over een paar jaar. We zijn hier zelfs zo van overtuigd, dat we u standaard een garantie van 15 jaar geven.

Wanneer uw bankstel klaar is - brengt ons montageteam uw bankstel voorzichtig naar de kamer van uw keuze en neemt daarna al het verpakkingsmateriaal weer mee.

Wij maken droombankstellen betaalbaar

We willen dat iedereen een bankstel heeft waar ze helemaal weg van zijn. Dus bieden we het hele jaar door voordelige prijzen en aanbiedingen, en kunt u betalen op de manier die het beste bij u past. Indien u ervoor kiest om in termijnen te betalen, kunnen wij u met trots melden dat onze renteloze mogelijkheden het beste in hun klasse zijn, geen vooruitbetaling en geen minimale aanbetaling - nooit. De betaling van uw bankstel is net zo comfortabel als op uw bankstel zitten.

Customer Testimonials

With the help of an independent market research company, Grass Roots, our most important people (that's you) have given honest testimonials about our whole service, from placing an order over the phone or in store and delivery.

June 2013
(3232 customer reviews)

In June 2013 our customers who kindly completed our survey said these things about us.
Have a look at how we did across the following categories.

Read customer testimonials

Summary

Order in store
Delivery
Order by phone

Laat ons u inspireren

X
  • Capsule Collection

    Wij zijn ervan overtuigd dat kleine ruimtes fantastische plekken kunnen zijn. Creëer een opvallend huis met trendy meubelstukken waarmee u uw eigen stempel op uw huis kunt afdrukken. Met de Capsule Collectie kunt u uw eigen stijl tentoonstellen - zonder compromis.