Bespaar tijd - bestel direct

Bel gratis 0800 0135

terugbelverzoek
Dank u wel voor uw aanvraag

Geselecteerde tijd om terug te bellen:

between

Ok
X
Hulp nodig bij het vinden van het juiste bankstel?

Het is zo gemakkelijk! Spreek met een personal shopper ons gratis telefoonnummer of laat ons u terugbellen.

Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

geopend 9.00-18.00 , 7 dagen per week

Gratis telefoonnummer

0800 0135
Hulp nodig met uw order?
Praat met een personal shopper op 0800 0135
blank image

Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip door middel van de schuifregelaar hieronder

0.00

Is jouw huis toe aan een frisse wind? Wil je het net wat anders inrichten? Je hoeft je interieur heus geen volledige makeover te geven om groot resultaat te zien. Want je kunt het beste beginnen bij de grootste blikvanger in je woonkamer: je bank.

Onze DFS stylisten helpen je graag op weg om de allerbeste keuze te maken met gratis interieuradvies aan huis t.w.v. €100 bij aankoop van een bank in combinatie met de Home sunny home aanbieding. Jij blij, je woonkamer blij.

* Verplichte velden


Boek een sessie gratis interieuradvies aan huis van één uur. Normaal €100, speciaal voor vt wonen-bezoekers gratis wanneer je een bank shopt in combinatie met de Home sunny home aanbieding. Boeken maar! Bel 0800-0135 en plan een afspraak of bezoek direct één van onze showrooms.

Disclaimer
ACTIEVOORWAARDEN - DEZE ACTIE IS ALLEEN GELDIG BIJ DFS WINKELS IN NEDERLAND. DE ACTIE GEEFT DE KLANT RECHT OP HOME SUNNY HOME KORTING OPLOPEND TOT €750,- AFHANKELIJK VAN HET AANKOOPBEDRAG. KRIJG GRATIS INTERIEURADVIES AAN HUIS T.W.V. €100 BIJ AANKOOP VAN EEN BANK IN COMBINATIE MET DE HOME SUNNY HOME AANBIEDING. DE ACTIE GELDT OP HET HELE ASSORTIMENT. DE ACTIE, EXCLUSIEF VOOR VT WONEN-KLANTEN, IS GELDIG T/M 10 OKTOBER 2020. KIJK VOOR DE VOORWAARDEN OP DFS-BANKEN.NL.