Let op! Geld lenen kost geld

Bespaar tijd - bestel direct

Bel gratis 0800 0135

terugbelverzoek
Dank u wel voor uw aanvraag

Geselecteerde tijd om terug te bellen:

between

Ok
X
Hulp nodig bij het vinden van het juiste bankstel?

Het is zo gemakkelijk! Spreek met een personal shopper ons gratis telefoonnummer of laat ons u terugbellen.

Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

geopend 9.00-18.00 , 7 dagen per week

Gratis telefoonnummer

0800 0135
Hulp nodig met uw order?
Praat met een personal shopper op 0800 0135
blank image

Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip door middel van de schuifregelaar hieronder

0.00

Wat is een modulaire bank?

Modulaire of elementen banken zijn opgebouwd uit een aantal individuele elementen die u kunt schikken naar elke opstelling die u wenst. Of u opzoek bent naar een knusse 2-zits bank, een grote hoekbank of een 6-zits bank voor heel de familie, onze modulaire banken kunnen worden gemaakt naar uw wensen.

DFS modular sofa selection
DFS Lydia range modular sofa

Wat zijn de voordelen van een modulaire bank?

Ideaal voor kleine appartementen of smalle kamers, de modulaire bank kan verloren ruimte elimineeren en geeft u meer ruimte om de ruimte te schikken naar uw wensen. De flexibiliteit is ook geweldig voor grote ruimtes die u wilt veranderen. Iedere individueel element past door smalle deuropeningen, smalle gangen en kan ook makkelijk de trap op worden gemanoeuvreerd.

Hoe werkt het?

Modulaire banken maken niet alleen een geweldige uitstraling in iedere open woonkamer maar kunnen ook worden gebruikt als een afscheiding tussen de keuken of eetkamer. Met een modulaire hoekbank of L-vormige bank kunt u een knusse hoek maken om met de hele familie in te vertoeven.

DFS Dusky range modular sofa
DFS Director range modular sofa

Voor wie zijn deze banken geschikt?

Een van de beste dingen van een modulaire setting is dat deze kan worden veranderd wanneer u wilt. Of u nu gaat verhuizen, een gezinsuitbreiding verwacht of gewoon zin heb in iets nieuws, onze modulaire banken kunnen met gemak worden verkleind, vergroot of opnieuw worden geschikt.

Ideeen om het neer te zetten

U kunt kiezen om uw modulaire bank op te stellen in een zit eenheid of om de individuele elementen in de kamer te spreiden. Onze linkerkant, rechterkant en geen arm elementen komen in een serie designs en stoffen die u kunt afstellen op uw interieur keuzes.

Vindt uw perfecte opstelling

Voeg zoveel zittingen toe als dat u nodig heeft tegen een wand met de rechthoekige bank of gebruik de ruimte van twee wanden en plaats een hoekbank die u kunt maken naar de ruimte in uw woonkamer, of deze nu groot of klein is. Of u nu op zoek bent naar een knusse 2 zits bank of een ruimte vullende hoekbank. Voor grotere ruimtes en grotere families kan een U of een C vormige hoekbank heel geschikt zijn.

Koopwijzer:

Omdat wij al onze stoffen banken met de hand maken, kunnen wij ervoor zorgen dat elke stoffen bank die wij maken van de allerbeste kwaliteit is.
Raadpleeg onze experts koopgids voor stoffen banken